marți, 30 aprilie 2024
Informația fără granițe


Muncitor român din Germania dispărut de aproape două săptămâni. Apelul polițiștilor

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - joi, 23 iulie 2020 Etichete: , , , ,

Un bărbat român care lucrează în orașul german Mannheim este de negăsit de aproape două săptămâni după ce a părăsit locul unde era cazat și nu a mai dat niciun semn de viață de atunci. Polițiștii germani fac un apel la cei care pot oferi informații utile pentru a-l găsi pe conaționalul nostru.

„Valentin F., în vârstă de 41 de ani și originar din România, este dispărut din seara zilei de vineri, 10 iulie 2020. Bărbatul, care în prezent lucrează în Mannheim și este cazat într-un dormitor pentru muncitori din centrul orașului Mannheim, se pare că a părăsit locuința, situată în Piața S3, în jurul orei 18:00 și nu a mai fost văzut de atunci. Colegii de cameră susțin că bărbatul consumase alcool în acea seară, cu puțin timp înainte de dispariția sa”, informează polițiștii germani printr-un comunicat de presă publicat pe site-ul Poliției din landul Baden-Württemberg, în care se precizează de asemena că Valentin și-a lăsat toate bunurile personale în dormitor.

Valentin F., 41 de ani, dispărut în Germania de aproape 2 săptămâni. Foto: Poliția din Mannheim

„Este descris de angajatorul și colegii săi ca fiind o persoană de încredere. Nu există alte informații pe fondul dispariției sale. Poate că a vrut să se întoarcă în România. Cu toate acestea, nu a ajuns încă acolo”, mai scriu polițiștii.

Valentin F. este descris cu următoarele semnalmente:

  • 41 de ani;
  • Constituție solidă;
  • Păr scurt, șaten;
  • Ochi gri-albăstrui;
  • Aspect est-european;
  • Piele deschisă la culoare;
  • Maxilar larg;

Cine l-a văzut sau are informații despre românul dispărut este rugat să sune la Poliția din Mannheim la numărul 0621 174 5555, să trimită un e-mail la adresa mannheim.pp@polizei.bwl.de sau să prezinte la cea mai apropiată secție de poliție din Germania.

DISTRIBUIE