marți, 30 aprilie 2024
Informația fără granițe


Născut în România și înfiat de mic în străinătate, își caută mama care i-a dat viață: „Mi-au spus vecinii că a plecat în Anglia”

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Din România Știri - miercuri, 23 decembrie 2020 Etichete: , , , , , ,

Un tânăr născut în România în urmă cu 20 de ani și adoptat de mic în Statele Unite ale Americii, a lansat un anunț pe pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României prin care mărturisește că e dornic să-și cunoască mama care i-a dat viață. Nu este însă prima dată când Ștefan Raoul Boghiș încearcă să dea de urma mamei sale, el a mai făcut un anunț vara trecută, în urma căruia a aflat că femeia pe care o caută a emigrat în Marea Britanie.

Ștefan face acum un apel la românii din această țară, să îl ajute să-și găsească mama: „Am ajuns la adresa respectivă, dar mama mea nu mai locuiește acolo de ceva ani. Din spusele vecinilor, ar locui undeva, în Anglia și este cunoscută cu numele de familie Ciolovic. Vă rog foarte mult să-mi distribuiți anunțul în special pe grupurile românilor din Anglia. Poate cineva îmi va recunoaște mama”, a scris băiatul în anunțul său pe care îl redăm în întregime mai jos:

„Salutări din America!!
Revin cu speranța de a-mi găsi familia din România. Numele meu a fost BOGHIȘ ȘTEFAN RAOUL, născut la București pe data de 7 decembrie 2000.
În urma anunțului meu de pe 1 august, am aflat ultimul domiciliu al mamei mele, BOGHIȘ ȘTEFANIA – ADINA, ca fiind în satul SITARU, com. GRĂDIȘTEA, Jud. Ilfov.  Am ajuns la adresa respectivă, dar mama mea nu mai locuiește acolo de ceva ani. Din spusele vecinilor, ar locui undeva în Anglia și este cunoscută cu numele de familie CIOLOVIC. Vă rog foarte mult să-mi distribuiți anunțul în special pe grupurile românilor din Anglia. Poate cineva îmi va recunoaște mama. Mulțumesc și vă doresc tuturor Sărbători Fericite!!

DISTRIBUIE