marți, 30 aprilie 2024
Informația fără granițe


Tânăr român de 18 ani ucis în Germania, doi minori germani arestați

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - joi, 21 ianuarie 2021 Etichete: , ,

Un tânăr cetățean român în vârstă de numai 18 ani a fost ucis în seara zilei de miercuri, 20 ianuarie 2021, în fața unei școli din orașul german Ranstadt, în districtul Wetteraukreis. Polițiștii au arestat doi suspecți la scurt timp după crimă, amândoi fiind minori și de cetățenie germană.

Potrivit presei locale, crima ar fi avut loc în jurul orei 22:00 de ieri seară când, în urma unei dispute între tânărul român și cei doi suspecți arestați, conaționalul nostru ar fi fost înjunghiat de mai multe ori. Criminalii au fugit apoi și, între timp, cineva a alertat forțele de ordine și o ambulanță, dar personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a salva viața băiatului de 18 ani.

Polițiștii a dat imediat startul unei căutări de amploare pentru a găsit făptașii, în operațiune fiind folosit și un elicopter al poliției. În această dimineață, procurorii au pus sub arest provizoriu doi suspecți: un adolescent de 17 ani din Ranstadt și unul de 16 ani din Ortenberg.

Unul dintre suspecții arestați, cel de 16 ani. Foto: Bild.de

Potrivit informațiilor furnizate de polițiștii germani, dovezile și telefoanele mobile sunt evaluate în aceste ore și au fost audiați, de asemenea, mai mulți martori. Procurorul care conduce ancheta a dat ordin ca asupra corpului neînsuflețit al victimei să fie efectuată autopsia pentru a determina cauza exactă a decesului.

Momentan, motivul crimei este încă neclar, iar ancheta este în curs de desfășurare.

DISTRIBUIE