marți, 30 aprilie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 22-28 august 2022. Favorabilă călătoriilor și faptelor altruiste

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Din diaspora Știri - sâmbătă, 20 august 2022 Etichete: , ,

Prima jumătate a acestei săptămâni vă aduce o activitate sporită și mai multă hotărâre, mai ales în treburile și proiectele personale. Succesul va depinde în mare măsură de sinceritatea și îndârjirea de a vă apăra propriile poziții și a vă promova ideile. Cu acțiunile voastre decisive, veți putea influența cursul evenimentelor și veți putea determina dezvoltarea lor ulterioară.

În a doua jumătate a săptămânii, călătoriile vor avea, de asemenea, succes. Norocul vă va ajuta să învățați, să dobândiți noi cunoștințe și să comunicați ușor cu ceilalți. Este o perioadă favorabilă pentru manifestarea activităților care vizează realizarea viselor cuiva apropat. Veți avea suficient entuziasm și energie pentru asta.

Pe de altă parte, ar trebui să vă feriți de idealurile false. Este indicat să luați decizii independente acum și să nu urmați mecanic sfaturile altora. În aceste momente, tendința la exagerare, înșelăciune și autoînșelăciune crește. În weekend, este recomandat să se abandoneze complet consumul de alcool.

BERBEC

Nativii Berbec va petrece prima jumătate a săptămânii pe un val de optimism și dragoste. Veți avea multe momente vesele asociate cu relațiile cu cei dragi. Este foarte posibil să fiți invitați să vizitați un fel de eveniment solemn. De asemenea, s-ar putea să participați la concertul artistului tău preferat.

În general, acesta este un moment favorabil când trebuie să vă relaxați și să vă distrați. Cu toate acestea, în a doua jumătate a săptămânii, prioritățile voastre se pot schimba către muncă și sănătate. Sănătatea voastră se poate înrăutăți și va trebui să vă descurcați cu propriile tratamente.

Este posibil ca în această perioadă o mulțime de sarcini și griji să cadă asupra voastră. Trebuie să acordați mai multă atenție prioritizării acestora și să nu vă asumați promisiuni pe care nu le puteți onora.

TAUR

În prima jumătate a săptămânii, nativii Taur vor fi interesați de chestiuni legate de familie, de rudele apropiate și de îmbunătățirea locuinței. Acesta este un moment bun pentru a vă rezolva problemele casnice și de a cumpăra aparate electrocasnice noi.

Vor fi suficiente resurse financiare pentru astfel de achiziții. Spiritul de cooperare caldă și binevoitoare va domni în familie. Acest lucru va fi resimțit în special de cei care au un teren suburban sau o casă la țară, unde puteți călători cu întreaga familie sau cu prietenii, pentru petrecerea a timpului liber.

De asemenea, este un moment bun pentru a primi oaspeți. A doua jumătate a săptămânii va atrage atenția nativilor familiști asupra copiilor, comportamentului și sănătății acestora. Trebuie să aruncați o privire mai atentă asupra comportamentului copiilor. Probabil veți deveni conștienți că ei ascund ceva.

GEMENI

Nativii Gemeni în prima jumătate a săptămânii își vor putea dezvălui pe deplin abilitățile intelectuale. În primul rând, acest lucru se va manifesta prin întărirea sociabilității: veți putea comunica mult și intens cu oameni complet diferiți.

A face simultan mai multe sarcini care necesită aplicarea unui efort mental este o trăsătură caracteristică a acestor zile. Datorită sociabilității voastre sporite, veți fi la curent cu toate veștile cunoscuților, prietenilor și rudelor voastre. Dacă aveți o persoană dragă care locuiește departe de voi, în această perioadă poate avea loc o călătorie și o întâlnire.

A doua jumătate a săptămânii este probabil asociată cu apariția unor probleme la locul de muncă și în familie. S-ar putea să fiți nevoiți să vă împărțiți între birou și casă, încercând să ajungeți la timp peste tot.

RAC

Nativii Rac, încă din prima jumătate a săptămânii se vor concentra pe rezolvarea problemelor materiale legate de locuințele și condițiile lor de viață. Scopul principal al acestor zile este de a vă face viața mai confortabilă.

Și veți putea implementa totul cu succes, pentru că veți dispune de suficientă forță, dorință, precum și oportunități materiale pentru asta. Lucrurile și bunurile achiziționate în aceste zile vor fi de înaltă calitate și bună durabilitate.

În a doua jumătate a săptămânii, ar putea ajunge la voi zvonuri care să vă pună în umbră reputația. Când comunicați cu cunoștințele, rudele și prietenii, nu va trebui să le spuneți secretele voastre personale: acest lucru va putea fi folosit împotriva voastră. De asemenea, nu este indicat să criticați oamenii din jurul vostru.

LEU

În prima jumătate a săptămânii, nativii Leu vor avea o perioadă favorabilă să comunice cu prietenii, să călătorească și să cunoască oameni noi. Dorința interioară de reînnoire va găsi un răspuns viu în evenimentele externe.

De exemplu, s-ar putea să fiți invitați într-o excursie interesantă sau la un concert cu prietenii, unde veți experimenta o mulțime de emoții pozitive. Tot în aceste zile, nevoia de independență proprie va crește. Dacă v-ați confruntat înainte cu unele influențe limitative, acum este momentul să obțineți libertatea dorită.

A doua jumătate a săptămânii poate fi asociată cu mici pierderi financiare. Atunci când cumpărați articole personale, nu trebuie să luați lucruri de care vă îndoiți. În caz contrar, va trebui să mai faceți un drum ca să le duceți înapoi la magazin.

FECIOARĂ

Nativilor Fecioară în prima jumătate a săptămânii li se recomandă un stil de viață calm și măsurat. Echilibrul mental și emoțional va trebui să fie prioritatea voastră. Acesta este un moment favorabil pentru practicile spirituale și utilizarea tehnicilor speciale de predare pentru autoreglementarea funcțiilor interne ale corpului.

În special, puteți aplica cu succes tehnica antrenamentului autodidact, puteți medita sau doar citi rugăciuni. E recomandat să mergeți la baie sau la saună și să faci băi de abur. Toate acestea vor avea un efect benefic asupra sănătății voastre.

Pentru nativii care sunt căsătoriți, a doua jumătate a săptămânii poate fi o perioadă cu dificultăți în relațiile partenerul de viață. Vi se poate părea că ascunde ceva sau nu vă spune. Amânați orice discuții contradictorii pentru altă dată.

BALANȚĂ

În prima jumătate a săptămânii, nativii Balanță vor dori să scape de agitația vieții de zi cu zi și să viseze la ceva plăcut. Și cel mai bine va fi să faceți asta într-un cerc de oameni ale căror interese și hobby-uri coincid cu ale voastre.

Încercați să găsiți o oportunitate de a petrece timp cu prietenii, cu oameni cu gânduri asemănătoare, în cluburi de interes comun. Dacă în viața reală nu aveți prietenii atât de extinse, acestea pot fi înlocuite de comunicarea pe Internet, pe rețelele sociale, pe forumuri sau în comunitățile cu care sunteți obișnuiți.

A doua jumătate a săptămânii poate fi asociată cu o deteriorare a stării voastre de bine. Probabilitatea bolilor infecțioase și riscul de efecte secundare de la utilizarea medicamentelor va crește. Evitați înotul în ape deschise și controlați calitatea apei potabile pe care o beți!

SCORPION

Nativii Scorpioni în prima jumătate a săptămânii își vor putea atinge obiectivele dacă acționează cu perseverență. Obiectivele voastre pot fi complet diferite, mergând de la avansarea în carieră până la obținerea unui fel de document care să vă mărească statutul social sau profesional.

În același timp, veți putea combina cu succes metode deschise și secrete pentru a atinge scopul dorit. Încercați să abordați totul în mod realist și să rezolvați problemele cât mai rapid posibil!

De joi până duminică, relațiile voastre cu prietenii și partenerii voștri vor deveni mai deschise și mai sincere. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă pierdeți capul și să aveți încredere totală în toți cei din jurul vostru! Dar cred că știți deja asta!

SĂGETĂTOR

Nativii Săgetător se vor distra de minune în prima jumătate a săptămânii, atunci când vor putea obține multe experiențe noi plăcute. Poate că acest lucru va fi asociat cu o călătorie interesantă.

Tot în aceste zile puteți cunoaște o persoană interesantă care va deveni profesorul vostru spiritual pentru ceva timp. Nativii celibatari își vor putea întâlni sufletul pereche în timpul unei călătorii turistice. Relațiile care încep acum se pot dezvolta într-un parteneriat sau o căsătorie cu drepturi depline în viitor.

A doua jumătate a săptămânii vă poate pune într-o dilemă mai mult decât dificilă: cui să acordați mai multă atenție, carierei sau problemelor de familie? Încercând să fiți la timp peste tot, riscați să nu finalizați sarcinile în niciuna.

CAPRICORN

În prima jumătate a săptămânii, astrele îi sfătuiesc pe nativii Capricorn să lupte activ cu obiceiurile lor proaste. Acum puteți scăpa relativ fără durere de unele obiceiuri negative și puteți dezvolta altele pozitive. Renunțând la ceva, merită să umpleți golul cu ceva nou.

De exemplu, atunci când renunțați la fumat, dezvoltați obiceiul de a desena sau de a picta. În aceste zile, o astfel de înlocuire va fi surprinzător de ușoară. De asemenea, este un moment bun pentru orice proceduri medicale care vizează tonifierea și întinerirea organismului.

A doua jumătate a săptămânii va fi asociată cu o oarecare încetinire a activității intelectuale, așa că acesta este un moment nefavorabil pentru studiu. În weekend veți pleca într-o călătorie programată mai demult, împreună cu familia sau prietenii.

VĂRSĂTOR

Nativii Vărsător aflați într-o relație sunt sfătuiți de astre să-și contacteze partenerii într-un mod mai activ în prima jumătate a săptămânii. În acest moment, dialogul vostru va fi mai productiv.

Puteți discuta orice probleme cu partenerii voștri, inclusiv cele mai controversate, acute, asupra cărora nu a fost posibil să ajungeți la un consens înainte. De data aceasta veți putea rezolva problemele extrem de blând și constructiv. Încercați să participați mai des la petreceri alături de persoana iubită!

Poate că acum veți fi invitați la o nuntă sau o aniversare. Aceasta este perioada favorabilă relațiilor amoroase. A doua jumătate a săptămânii poate fi asociată cu unele evenimente stresante. Aveți grijă la foc și la substanțele chimice de uz casnic!

PEȘTI

În prima jumătate a săptămânii, pentru nativii Pești bunăstarea fizică și emoțională va fi direct proporțională cu situația de acasă și de la locul de muncă. Încercați să mențineți ordinea perfectă în locuință, precum și să acordați o atenție deosebită sănătății!

Principalul lucru este să nu amânați sarcinile cotidiene pentru altă zi. În aceste zile, visul vostru de a vă cumpăra un animal de companie se poate împlini. Dacă aveți deja unul, atunci îngrijirea acestuia vă va face o mare plăcere.

A doua jumătate a săptămânii va scoate în prim-plan probleme ascunse anterior în parteneriate: de exemplu, problema lipsei de încredere. Acest lucru va afecta în primul rând nativii căsătoriți. O călătorie în weekend va rezolva această problemă.

DISTRIBUIE