marți, 30 aprilie 2024
Informația fără granițe


Român dispărut fără urmă printre străini, în timp ce se afla într-o croazieră

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Din diaspora Știri - joi, 9 martie 2023 Etichete: , , , ,

Fănel Cristea, un român care a debarcat pe insula Tobago (Republica Trinidad Tobago) în dimineața zilei de duminică, 5 martie 2023, de pe vasul de croazieră Costa Fascinosa, a fost dat dispărut și încă nu a fost găsit.

Potrivit trinidadexpress.com, Cristea nu s-a reîntors la bord atunci când vasul de croazieră se pregătea să părăsească portul Scarborough. Poliția din Tobago a confirmat că românul a fost văzut când se relaxa cu prietenii într-un bar.

Cu toate acestea, când vasul a plecat a doua zi, bărbatul nu se afla printre pasageri. Se pare că s-ar fi cazat peste noapte într-o casă de oaspeți ,dar în dimineața zilei de luni nu a mai putut fi găsit.

Poliția a remarcat faptul că Cristea a fost văzut ultima oară în Wilson Road, Scarborough, și s-au luat toate măsurile necesare pentru a-l duce într-un alt port, cu scopul de a se reîmbarca la bordul vasului de croazieră cu care venise, dar în cele din urmă nu au reușit să-l localizeze.

În timpul verificărilor efectuate în interiorul bagajelor sale care au fost găsite pe vasul de croazieră, au fost descoperite o jachetă și încărcătoare de telefon.

Ofițerii de poliție din Tobago au precizat că membrii Special Branch (serviciu al poliției din Trinidad-Tobago responsabil pentru colectarea de informații în chestiuni de securitate națională și activități criminale organizate) sunt în căutarea cetățeanului român.

Oricine îl vede sau știe unde se află Cristea poate suna la numărul de telefon: 999, 800-TIPS sau la cea mai apropiată secție de poliție.

DISTRIBUIE