luni, 20 mai 2024
Informația fără granițe


Român stabilit în Spania, caută parteneră pentru a-l însoți la nunta unei rude

Scris de: Redacția , înv Articole corelate - marți, 19 septembrie 2023 Etichete: , , , , , ,

Ioan Pantelimon, un tânăr de naționalitate română, rezident și cu slujbă stabilă în capitala Spaniei, Madrid, a postat luni, 18 septembrie, într-un grup de pe Facebook, un anunț care a devenit viral în scurt timp.

 

Cum era și firesc, marea majoritate a sutelor de like-uri și comentarii ale membrilor grupului Români în Spania au venit din partea reprezentantelor sexului frumos. Iată anunțul tânărului originar din Alba Iulia:

„Caut parteneră pentru nuntă pe data de 30 septembrie (însoțitoare, nu mireasă), asigur: transportul de acasă la locație și retur, program de la 13 la 4 dimineața, salariu 200 €, plus mâncare, băutură, țigări și dans.

Trebuie să aibă următoarele caracteristici:

– manierată, să nu mă facă de rușine între rude, dacă vreau mă fac și singur;

– să nu fie slăbuță că urlă mama că e săracă nu are ce mânca, nici grasă să mănânce meniul pentru jumătate de masă, eventual poate mânca două aperitive, nu sunt fan;

– să știe să danseze fără să mă calce pe pantofi;

– să nu bea mai mult ca mine, restaurantul nu are paturi și nu sunt dispus să dorm în boscheți;

Persoanele interesate pentru selecție le aștept în comentarii.

P.S: Nu are voie să prindă buchetul!”

 

Dintre sutele de comentarii, am descoperit că tânărul nostru conațional ar avea, totuși, o preferință. Ar fi bucuros dacă însoțitoarea sa ar fi blondă.

În rest, vă lăsăm să „savurați” restul comentariilor care continuă să apară, probabil până la sfârșitul lunii septembrie, când va avea loc nunta.