duminică, 29 ianuarie 2023
Informația fără granițe


Abandonat în scara blocului la numai 4 zile de la naștere, un tânăr născut în România și adoptat de mic în străinătate își caută părinții

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - joi, 4 martie 2021 Etichete: , , , , , , ,

Povestea de viață a unui tânăr născut în România și adoptat de mic în străinătate este una impresionantă și emoționantă. Abandonat la numai 4 zile după ce s-a născut în scara unui bloc din orașul Pașcani, județul Iași, Ioan Iordan trăiește acum în Statele Unite ale Americii. A fost adoptat la vârsta de 2 anișori de „o familie minunată”, din Tennesse, așa cum scrie pe pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Pe această pagină Ioan, după 28 de ani de când a fost abandonat destinului, a publicat următorul anunț: „Visul meu este să îmi cunosc familia biologică. Poate cineva știe ceva, poate voi fi recunoscut. Dacă rudele mele văd acest anunț, vă rog să luați legătura cu mine. Nu vă caut pentru a vă judeca, vă caut pentru a vă cunoaște. Am nevoie să îmi cunosc trecutul, rădăcinile și motivul pentru care nu am rămas alături de voi.”

Redăm mai jos întregul anunț al tânărului bărbat:

„Salutări din Tennesse, SUA! Numele meu a fost Iordan Ioan. M-am născut în orașul Pașcani, județul Iași, la data de 30 decembrie 1993. Părinții mei biologici nu au fost identificați niciodată deoarece pe 3 ianuarie 1994, am fost găsit pe scara blocului G6 de pe strada Izvoarelor din Pașcani. Imediat am fost dus la spitalul de pediatrie unde am fost tratat de probleme respiratorii. De acolo am fost transferat la orfelinat și într-un final am fost adoptat de minunata mea familie, în noiembrie 1995. Visul meu este să îmi cunosc familia biologică!! Știu cât de mici sunt șansele de a găsi pe cineva!! Totuși sper prin intermediul acestei pagini ca anunțul meu să fie foarte mult distribuit în orașul și județul meu natal. Poate cineva știe ceva, poate voi fi recunoscut. Dacă rudele mele văd acest anunț, vă rog să luați legătura cu mine. Nu vă caut pentru a vă judeca, vă caut pentru a vă cunoaște. Am nevoie să îmi cunosc trecutul, rădăcinile și motivul pentru care nu am rămas alături de voi.”