vineri, 24 martie 2023
Informația fără granițe


Accident în Marea Britanie, apelul unei românce: „Un bărbat a murit, în microbuz era și soțul meu. Ajutați-mă să aflu informații despre el”

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - duminică, 13 decembrie 2020 Etichete: , , , ,

Un român a murit și unul este grav rănit după ce au fost implicați într-un accident rutier produs în Marea Britanie, vineri noaptea spre sâmbătă, 12 decembrie. Cei doi călătoreau cu un microbuz fără pasageri, pe autostrada A420, în zona Faringdon, comitatul Oxfordshire, regiunea South East, când vehiculul s-a ciocnit violent cu un TIR, scrie BBC.

Accidentul s-a produs mai exact lângă Fernham Road din Faringdon, în jurul orei 02:00 noaptea (ora locală).

Pasagerul microbuzului Mercedes sprinter – un bărbat în vârstă de 40 de ani – a murit pe loc, la locul coliziunii, iar șoferul a fost transportat la spitalul  John Radcliffe Hospital, cu răni care nu-i pun în pericol viața.

Ofițerul care se ocupă de cercetări, PC Lyndsey Blackaby, de la Unitatea de Investigare a Coliziunilor Grave din Bicester, a declarat citat de Thames Valley Police: „Din păcate, un bărbat a murit în urma acestei coliziuni. Cercetările sunt în curs pentru a localiza rudele apropiate ale bărbatului. Cine are informații este rugat să sune la 101, cazul are număr de referință 43200420555 .”

Pe rețelele sociale, soția unuia dintre bărbații aflați în microbuz a transmis următorul mesaj:

„Bună ziua, sunt soția domnului Hudescu Mihăiță Florin, este de negăsit și din surse nesigure am înțeles că a fost implicat într-un accident rutier în Thamas Vyle, conducea un Mercedes sprinter de culoare alb, nr de înmatriculare HD28KGR, vineri noaptea, în jurul orei 2 am a fost văzut ultima oară la adresa indicată, unde ar fii avut accidentul, A420 la intersecție cu drumul Ferham Road, în apropiere de Oxford. Am înțeles că a fost dus la spital John Radcliffe din Oxford. Rugămintea mea este cei care îmi puteți oferi o informație legată de el vă rog să mă contactați!! Era împreună cu colegul lui, Crișan Onu Leontin și am înțeles că ar fii vorba de un deces. Vă rog, poate cineva are vreo informație din acel spital. Mie nu îmi oferă nimeni informații despre cei doi, mi se spune să aștept să fiu contactată de poliție. Dacă cineva din incinta spitalului vede acest mesaj vă rog din suflet să mă contacteze!”