fbpx
vineri, 7 octombrie 2022
Informația fără granițe


Accident îngrozitor în Italia: un român și un italian și-au pierdut viața după ce un BMW a lovit cu viteză un Fiat Punto

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - duminică, 20 septembrie 2020 Etichete: , , , , , , ,

Groaznicul accident s-a petrecut s-a petrecut în jurul orei 16:30 de astăzi, 20 septembrie 2020, pe Strada Statală 16, pe teritoriul localității Canaro din provincia Rovigo, unde un autoturism BMW a intrat cu viteză într-un Fiat Punto. În urma impactului devastator dintre cele două mașini, șoferii care le conduceau și-au pierdut viața și o altă persoană a suferit răni ușoare.

Mașina BMW înmatriculată în Argeș. Foto: La Voce di Rovigo

La volanul autoturismului BMW, care se pare că avea numere românești, de Argeș, se afla Nicolae Sîrbu, în vârstă de 54 de ani, în timp ce mașina Fiat Punto era condusă de Lauro Girotto, în vârstă de 56 de ani și originar din localitatea italiană Villadose, scrie publicația locală La Voce di Rovigo.

Autoturismul Fiat Punto condus de șoferul italian. Foto: La Voce di Rovigo

Din primele informații reiese că șoferul italian călătorea de la Rovigo spre Ferrara când, ajuns în zona San Lorenzo din localitatea menționată mai sus, a vrut să vireze la stânga, probabil fără să se asigure cum trebuie. Din sensul opus de mers, însă, se apropia autoturismul BMW care nu a reușit să evit ciocnirea și a lovit din plina mașina italianului.

Mașina bărbatului italian a luat foc în urma ciocnirii dintre cele două autovehicule. Foto: La Voce di Rovigo

Impactul dintre cele două autovehicule a fost atât de puternic încât autoturismul Fiat a luat foc, în timp ce BMW-ul a ieșit de pe carosabil și a aterizat într-un șanț. Atât Nicolae Sîrbu, cât și Lauro Girotto și-au pierdut viața pe loc în urma acestui dramatic accident, iar o a treia persoană, care se afla în mașină alături de conaționalul nostru, a suferit răni ușoare, mai scrie sursa citată.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi