duminică, 29 ianuarie 2023
Informația fără granițe


Accident teribil în Germania: Un român și-a pierdut viața la câteva clipe după ce soția lui s-a aruncat din mașină

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - marți, 22 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Tragicul accident s-a petrecut în seara zilei de luni, 21 septembrie 2020, în districtul german Ansbach unde un șofer român aflat la volanul unui autoturism Ford a lovit un BMW care venea din sens opus. În urma impactului, conaționalul nostru a murit pe loc. Polițiștii interveniți la fața locului au descoperit, însă, că înainte de accident soția bărbatului român s-a aruncat din mers din mașină, probabil în urma unor certuri între cei doi.

Mașina Ford condusă de șoferul român. Foto: Rosenheim24.de

Potrivit rosenheim24.de, totul s-a întâmplat în apropiere de localitatea Rothenburg ob der Tauber, pe Strada Statală 2250 care duce de la Neusitz spre Rothenburg, unde autoturismul Ford a intrat brusc pe sensul opus de mers și a lovit BMW-ul. Impactul a fost atât de puternic încât motorul mașinii condusă de românul nostru a fost smuls practic de pe șasiu, iar ambele autoturisme au fost aruncate în afara carosabilului, într-un șanț.

„Strada Statală 2250 arăta ca un câmp de dărâmături”, a afirmat Michael Maul, șeful departamentului de poliție din Rothenburg ob der Tauber, într-un interviu acordat pentru News5.

Locul unde a avut loc accidentul. Foto: rosenheim24.de

Conaționalul nostru, în vârstă de 43 de ani, și-a pierdut viața pe loc, în ciuda eforturilor depuse de paramedici pentru a-l resuscita. Potrivit sursei citate, acesta nu avea nici centura de siguranță pusă. În autoturismul BMW, în schimb, se aflau trei persoane care au suferit răni de o gravitate între ușoară și moderată, aceștia fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Autoturismul BMW implicat în accident. Foto: Rosenheim24.de

Mai târziu, în acea noapte, dinamica accidentului a luat o întorsătură neașteptată pentru anchetatorii germani, care credeau că tragedia a fost provocată de o neatenție a șoferului român sau de alți factori. Mai exact, polițiștii au descoperit că o femeie grav rănită a fost internată, de asemenea, la un spital din apropiere, iar aceasta s-a dovedit a fi soția șoferului mort.

Femeia a declarat că a sărit din mașina Ford condusă de soțul ei cu câteva clipe înainte ca acesta să provoace accidentul, la baza gestului ei fiind niște amenințări din partea bărbatului. Prin urmare, polițiștii germani iau în considerare acum ca impactul dintre cele două mașini să fi fost provocat în mod intenționat de bărbatul român.