fbpx
sâmbătă, 25 iunie 2022
Informația fără granițe


Adolescentă română de numai 14 ani dispărută într-o țară străină. Poliția cere ajutorul oamenilor

Scris de: Mircea Iordache , înv Articole corelate Din diaspora Știri - joi, 31 martie 2022 Etichete: , , , , , , ,

ACTUALIZARE 02.04.2022: Potrivit platformei de știri PNP.de, adolescenta de 14 ani a fost găsită de autorități și este bine, conform celor relatate de polițiștii din Bavaria de Jos. Fata se află acum în drum spre mama ei, în România, mai precizează sursa citată.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Mara-Patricia Filip, o fată de naționalitate română în vârstă de 14 ani a dispărut duminică, 27 martie, din apartamentul bunicii ei din orașul german Straubing (Bavaria). Ea este căutată de poliția federală.

- Continuarea articolului după publicitate -

Fata a părăsit apartamentul bunicii în jurul orei 2:00 a.m. Nu a mai fost văzută de atunci. Poliția bănuiește că două dintre posibilele ei destinații ar putea fi orașul german Dresda (Saxonia) sau România. Nu se suspectează o crimă sau un accident, relatează publicația germană BR24.

Mara-Patricia Filip, dispărută fără urmă din 27 martie 2022. Foto: www.br.de

Poliția cere ajutor publicului, în cazul în care a văzut fata. Mara-Patricia Filip are 145 de centimetri înălțime, o siluetă subțire, are părul lung și închis la culoare și ochi negri. Vorbește atât limba germană, cât și română și engleză. Nu se cunoaște ce haine purta în momentul dispariției.

Oricine are informații despre tânăra româncă se poate adresa secției de poliție din Straubing, la adresa Theresienplatz 50, 94315 Straubing, la tel. 09421/868-0 sau oricărei alte secții de poliție din Germania.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi