joi, 9 februarie 2023
Informația fără granițe


Adoptat în străinătate când avea doar 17 luni, vrea să-și cunoască mama biologică. „Îmi caut originile de foarte mult timp”

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - sâmbătă, 17 octombrie 2020 Etichete: , , , ,

Un nou apel emoționant a fost publicat astăzi, 17 octombrie 2020, pe deja binecunoscuta pagină Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, de această dată fiind vorba despre mesajul unui tânăr de origine română care a fost adoptat de mic în Franța.

„Vă salut din Franța! Numele meu la naștere a fost PRUNĂ OLTEANU, născut pe 23 IANUARIE 1990 în comuna SADOVA, județul DOLJ. Certificatul de naștere a fost eliberat pe Primăria BECHET, județul DOLJ. Numele mamei mele biologice este CLAUDIA OLTEANU, cu domiciliul în comuna SADOVA”, transmite tânărul de 30 de ani.

Prună Olteanu, cum era numele său înainte de a fi adoptat, vrea să-și cunoască originile. Foto: Pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

Ajuns acum la frumoasa vârstă de 30 de ani, acest bărbat este dornic să-și cunoască originile și își pune speranța că va fi ajutat în această privință de rețelele de socializare unde va fi distribuit mesajul lui.

„Am fost adoptat de părinți francezi minunați la vârsta de 17 luni, în IULIE 1991. Îmi caut originile de foarte mult timp și mi-aș dori să îmi cunosc mama biologică, să aflu cine este tatăl meu (numele lui nu apare pe Cerificatul de naștere) și dacă am frați sau surori”, spune bărbatul.

„Trăiesc cu speranța că voi găsi liniștea odată ce am răspuns la aceste întrebări. Vă mulțumesc din suflet că mă sustineți în căutarea mea!”, a mai adăugat el.