duminică, 4 decembrie 2022
Informația fără granițe


Adoptată de mică în străinătate, își caută familia din România: „Mă numesc Ionela și îi caut pe părinții care mi-au dat viață”

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Din România Știri - luni, 13 septembrie 2021 Etichete: , , , , , , ,

UPDATE: Familia a fost găsită.

Știrea inițială:

O tânără în vârstă de 32 de ani, născută în județul Suceava și adoptată la numai 2 anișori în Statele Unite ale Americii, își caută acum familia biologică: pe mama care i-a dat viață, pe tatăl său și pe fratele a cărui vârstă nu o cunoaște.

Se numește Ionela Manole și știe că s-a născut la Fălticeni, în județul Suceava, la începutul anului 1989. În perioada în care s-a născut, mama sa avea domiciliul în satul Poienari, comuna Dolhasca și se numea Violina Manole. Despre tată nu știe absolut nimic, dar Ionela are informații că nu era singură la părinți, mai ave un frate, pe nume Costel, dar nu0i cunoaște vârsta.

Tânăra a publicat pe pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României un anunț, prin care face un apel la toți cei care ar putea s-o ajute să-și regăsească familia biologică:

„Salutări din Florida, America. Numele meu la naștere a fost Ionela Manole, m-am născut la data de 16 ianuarie 1989, în Fălticeni, Suceava. Am fost adoptată în luna decembrie 1990, de către o familie din America. Despre familia mea biologică știu că mama ar avea aproximativ 58 de ani și se numește Manole Violina și mai am un frate pe nume Costel Manole, dar din păcate nu am alte detalii despre vârsta lui. Mama locuia la momentul nașterii mele în satul Poienari, comuna Dolhasca. Nu știu nimic despre tatăl meu. Mi-aş dori foarte mult să-mi găsesc familia biologică. Vă rog să-mi distribuiți anunțul, ca să ajungă la cât mai mulți oameni din zona Suceava, Fălticeni, Dolhasca. Vă mulțumesc frumos pentru fiecare distribuire în parte.”

Trimite acest articol și prietenilor tăi