luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Adoptată în Italia, o tânără născută în România își caută mama care i-a dat viață cu 31 de ani în urmă

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Din România Știri - miercuri, 14 octombrie 2020 Etichete: , , , , , , , ,

Tot mai multe persoane adoptate în străinătate din România, în perioada anilor ’90, încearcă acum să își cunoască familiile de origine rămase în țară. După ani petrecuți în sânul familiilor de adopție, acești tineri ajunși acum la vârsta deplinei maturități doresc să-i vadă și să-i cunoască pe cei care le-au dat viață, să afle dacă mai au frați și surori. Pe pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, ultimul anunț este al Elenei, adoptată la vârsta de 2 anișori în Italia.

Elena Radu știe despre primii ei doi ani de viață foarte puține amănunte și aproape nimic în ceea ce îi privește pe părinții ei. Știe că s-a născut la București, pe 29 martie 1989 și că mama ei se numea Radu Mariana. „Îmi caut mama biologică. Doresc enorm de mult să o cunosc”, afirmă Elena.

- Continuarea după publicitate -

La doi ani a fost adoptată de o familie din Sicilia, dar acum Elena dorește să afle dacă mai are frați, surori și dacă ei știu că mama lor a mai avut un copil. „Sper să mai am frați și surori și să știe cumva de existența mea. Am tot încercat să-i găsesc, dar fără nici un rezultat”, menționează tânăra în anunțul ei pe care îl redăm mai jos în întregime:

„Salutări din Italia!! Am fost adoptată din România la vârsta de aproape doi ani, de minunata mea familie din Sicilia. Numele meu a fost Radu Elena. M-am născut la București, pe data de 29 martie, 1989. Îmi caut mama biologică, Radu Mariana. Doresc enorm de mult să o cunosc. Vreau să-mi descopăr trecutul, să aflu ce s-a întâmplat. Sper să mai am frați și surori și să știe cumva de existența mea. Am tot încercat să-i găsesc, dar fără nici un rezultat. Citind așa de multe frumoase reuniuni pe această pagină, simt o foarte mare speranță. Vă rog în număr cât mai mare să-mi distribuiți anunțul.”

- Continuarea după publicitate -