duminică, 29 ianuarie 2023
Informația fără granițe


Adoptată în străinătate la numai 3 săptămâni de viață, o româncă își caută familia de origine: „Mama era încă elevă la liceu când m-a născut”

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Din România Știri - vineri, 30 aprilie 2021 Etichete: , ,

O tânără în vârstă de 30 de ani, născută în România și adoptată la numai 3 săptămâni de viață în Spania, dorește acum să își găsească mama care i-a dat viață: „Pe vremea când m-a născut era încă elevă la un liceu din Brăila”, a scris pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Gheorghe Mihaela Iuliana s-a născut în anul 1991 la maternitatea din Brăila. Mama sa se numea Dochița Marino și locuia în comuna Viziru, doar această informație o are despre originale sale românești. Ea face un apel pe pagina amintită, la toți cei care îi pot da o mână de ajutor. „Vă rog din suflet să distribuiți anunțul meu. Orice informație mă poate ajuta.”

Redăm mai jos anunțul complet făcut de tânăra născută în România:

„Salutări din Spania!
Ma numesc Gheorghe Mihaela Iuliana, m-am născut pe data de 08.03.1991 la maternitatea din Brăila. La vârsta de 3 săptămâni am fost adoptată și vreau foarte mult sa îmi cunosc originile. Tot ce știu este faptul că mama mea biologică se numea Dochita Marino, locuia în Viziru (Ciocârlia sau Gospodina) și pe acea vreme era elevă la liceu, în Brăila. Sper ca aceste puține informații să fie de folos. Vă rog din suflet să distribuiți anunțul meu. Orice informație mă poate ajuta. Vă mulțumesc!”