luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Adoptată în străinătate la vârsta de 2 ani, o tânără născută în România își caută mama: „O chema Filofteia”

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Din România Știri - vineri, 28 august 2020 Etichete: , , , , , , , , , ,

O tânără în vârstă de 28 de ani, originară din Câmplung, județul Argeș, adoptată în Statele Unite ale Americii pe când avea doar 2 anișori, își caută acum rudele din România. Serafim Roxana Andreea a făcut un anunț pe pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, cu ajutorul căruia speră să își regăsească mama, frații sau surorile.

Redăm mai jos mesajul integral al tinerei de origine română:

- Continuarea după publicitate -

„Salutări din Washington!

Numele meu românesc a fost SERAFIM ROXANA ANDREEA născută în orașul CÂMPULUNG, județul Argeș. În 1994, la vârsta de doi ani, am fost adoptată în America de o familie minunată. Doresc foarte mult să-mi cunosc părinții și rudele din România. Numele mamei mele era SERAFIM FILOFTEIA, din localitatea MĂLURENI județul Argeș, iar tata figurează necunoscut. Nu știu dacă mai am frați sau surori. Vă rog frumos să DISTRIBUIȚI anunțul meu de aici, poate va fi văzut de rudele mele. Mulțumesc foarte mult!!”

Foto: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

- Continuarea după publicitate -

Sute de persoane din străinătate adoptate din România în urmă cu mai bine de 20 de ani au reuşit să îşi găsească părinţii biologici prin intermediul paginii de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitaţi ai României”. Aceasta a fost creată în ianuarie 2015 de Ileana Cunniffe Băiescu, are zilnic solicitări de la persoane adoptate şi este urmărită de peste 90.000 de oameni.