luni, 29 mai 2023
Informația fără granițe


Adoptată în străinătate la vârsta de un an își caută mama din România: „Aș vrea să o cunosc pe cea care mi-a dat viață”

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Din România Știri - luni, 18 aprilie 2022 Etichete: , , , , , , , , , , ,

O tânără în vârstă de 32 de ani, născută la București și adoptată la numai un anișor în Grecia, își caută acum mama biologică din România: „Aș vrea să o cunosc pe cea care mi-a dat viață pentru a-i mulțumi pentru șansa care mi-a fost dată, șansa la o viață mai bună”, a transmis tânăra într-un anunț pe pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

La naștere se numea Ramona Corbeanu și a văzut pentru prima dată lumina zilei la data de 9 februarie 1990. La numai un anișor a fost adoptată în Grecia, iar acum trăiește în Anglia. Ramona mai știe că mama ei biologică se numea Corbeanu Ioana Gabriela și avea domiciliul în București, pe strada Turnul Eiffel, în sectorul 2 al capitalei. Există posibilitatea ca mama să fie de loc din Târgoviște a mai adăugat tânăra.

Cine are informații este rugat să se adreseze administratorilor paginii The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Redăm mai jos anunțul integral al tinerei:

Vă salut din Anglia! Numele meu la naștere a fost CORBEANU RAMONA, m-am născut la 9 februarie 1990 în BUCUREȘTI și am fost adoptată la un an de către o familie foarte iubitoare din Grecia, care m-a educat și m-a susținut mereu în toate.

Dar totuși aș vrea să o cunosc pe cea care mi-a dat viață pentru a-i mulțumi pentru șansa care mi-a fost dată, șansa la o viață mai bună. Știu din actele de adopție că CORBEANU IOANA GABRIELA era domiciliată în 1991 în BUCUREȘTI pe strada TURNUL EIFFEL, SECTORUL 2 , dar tot în acte scrie că ea este posibil să fie de loc din TÂRGOVIȘTE. Despre tata sau frați nu scrie nimic în acte, dar mi-ar plăcea să am frați sau surori.

Vă rog frumos să DISTRIBUIȚI și anunțul meu deoarece mi-aș dori să îi cunosc. Dacă aveți informații vă rog să scrieți în privat paginii (The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României). Vă mulțumesc frumos pentru fiecare DISTRIBUIRE în parte.

DISTRIBUIE