duminică, 4 decembrie 2022
Informația fără granițe


Aeroportul din Bacău va închis timp de o lună și jumătate pentru modernizarea pistei

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din România Știri - luni, 17 februarie 2020 Etichete: , , , , , , , , ,

Aeroportul Internațional „George Enescu” din Bacău va fi închis în acest an timp de o lună și jumătate în vederea modernizării pistei de decolare/aterizare, anunță reprezentanții aeroportului, care roagă în același timp pasagerii să se adreseze companiilor aeriene care efectuează zborurile pentru informații legate de procurarea biletelor și rute alternative de zbor.

Mai exact, pista va fi închisă complet traficului aerian între 15 august 2020 și 30 septembrie 2020, urmând ca toate activitățile să fie reluate de la data de 1 octombrie 2020, scrie ziarul băcăuan Deșteptarea. Măsura va fi luată în urma implementării unui proiect complex de modernizare a pistei de decolare și aterizare, a suprafețelor de mișcare aferente și a sistemului de balizaj.

«Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău mulțumește pentru înțelegere pasagerilor și colaboratorilor, pe care îi asigură că vor fi depuse toate diligențele necesare pentru finalizarea lucrărilor la termenul asumat. În cazul apariției unor modificări ale Graficului de lucrări, acestea vor fi făcute publice în timp util.

Pentru informații legate de procurarea biletelor de avion și condițiile de călătorie în perioada respectivă (15.08.2020 – 30.09.2020) rugăm pasagerii să se adreseze companiilor aeriene care operează zborurile”, a transmis conducerea aeroportului.

Trimite acest articol și prietenilor tăi