fbpx
miercuri, 12 mai 2021
Informația fără granițe


Alarmă cu bombă pe aeroportul Otopeni într-un avion care se pregătea să decoleze spre o țară europeană. SRI: „Nu se confirmă”

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din România Știri - sâmbătă, 3 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Pasagerii unui avion care se pregătea să decoleze de pe aeroportul Otopeni din București spre o țară europeană au fost debarcați în ultimul moment în urma unei alerte cu bombă, informează G4Media.ro. Din fericire, surse din SRI au confirmat că a fost vorba doar de o alarmă falsă.

„A fost o amenințare cu bombă prin 112 cum că ar exista un dispozitiv exploziv la bordul unei aeronave. Echipa antitero a executat procedurile specifice, au fost debarcați pasagerii, au fost debarcate bagajele și rescanate, procedura s-a încheiat în urmă cu câteva minute, nu se confirmă. Totul va reveni la normal”, au declarat oficiali ai Serviciului Român de Informații pentru G4Media.ro.

- Continuarea articolului după publicitate -

Potrivit sursei citate, este vorba de un avion KLM care urma să decoleze din București cu destinația Amsterdam, Olanda. Pasagerii așteaptă acum în aeroport pentru a fi îmbarcați din nou și pentru a relua călătoria.

- Mai multe articole după publicitate -

Trimite acest articol și prietenilor tăi

Trimite acest articol și prietenilor tăi