luni, 29 mai 2023
Informația fără granițe


Alarmă cu bombă pe aeroportul Otopeni într-un avion care se pregătea să decoleze spre o țară europeană. SRI: „Nu se confirmă”

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din România Știri - sâmbătă, 3 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Pasagerii unui avion care se pregătea să decoleze de pe aeroportul Otopeni din București spre o țară europeană au fost debarcați în ultimul moment în urma unei alerte cu bombă, informează G4Media.ro. Din fericire, surse din SRI au confirmat că a fost vorba doar de o alarmă falsă.

„A fost o amenințare cu bombă prin 112 cum că ar exista un dispozitiv exploziv la bordul unei aeronave. Echipa antitero a executat procedurile specifice, au fost debarcați pasagerii, au fost debarcate bagajele și rescanate, procedura s-a încheiat în urmă cu câteva minute, nu se confirmă. Totul va reveni la normal”, au declarat oficiali ai Serviciului Român de Informații pentru G4Media.ro.

Potrivit sursei citate, este vorba de un avion KLM care urma să decoleze din București cu destinația Amsterdam, Olanda. Pasagerii așteaptă acum în aeroport pentru a fi îmbarcați din nou și pentru a relua călătoria.

DISTRIBUIE