fbpx
sâmbătă, 13 aprilie 2024
Informația fără granițe


Ambasada României la Londra: Un nou zbor special anunțat de Tarom pentru săptămâna viitoare

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - joi, 4 iunie 2020 Etichete: , , , , , , , , , ,

O nouă cursă specială aeriană din Marea Britanie spre România va fi efectuată la începutul săptămânii viitoare de compania Tarom, a anunțat joi, 4 iunie, Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord printr-o postare publicată pe pagina Facebook.

„Un nou zbor special Londra-București, pe data de 8 iunie 2020, a fost anunțat de compania TAROM pentru cei care doresc să ajungă în România”, scrie instituția română.

Potrivit sursei citate, persoanele aflate în situații deosebite care vor să ajungă în România cu această cursă aeriană pot face rezervări atât prin telefon, cât și pe site-ul companiei aeriene.

„Aducem la cunoștința tuturor celor aflați în situații deosebite și care doresc să ajungă în România, că au posibilitatea de a-și rezerva zborurile și a-și achiziționa biletele de avion la Call Center-ul TAROM, la următoarele numere de telefon:

  • +40 21.204.64.64
  • +40 21.303.44.00
  • +40 21.303.44.44
  • E-mail: contact@tarom.ro
  • Site web: https://www.tarom.ro/en/rezervari”

Potrivit site-ului Tarom, prețul unui bilet pentru această cursă este de 289,43 euro.

„Autorizarea zborurilor operate de compania aeriană TAROM este rezultatul cooperării dintre Ministerul Afacerilor Externe/ Ministry of Foreign Affairs, Romania, Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii și Ministerul Afacerilor Interne, Romania”, precizează reprezentanții Ambasadei.

DISTRIBUIE