fbpx
miercuri, 14 aprilie 2021
Informația fără granițe


Ambasada României la Londra: Un nou zbor special anunțat de Tarom pentru săptămâna viitoare

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - joi, 4 iunie 2020 Etichete: , , , , , , , , , ,

O nouă cursă specială aeriană din Marea Britanie spre România va fi efectuată la începutul săptămânii viitoare de compania Tarom, a anunțat joi, 4 iunie, Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord printr-o postare publicată pe pagina Facebook.

„Un nou zbor special Londra-București, pe data de 8 iunie 2020, a fost anunțat de compania TAROM pentru cei care doresc să ajungă în România”, scrie instituția română.

- Continuarea articolului după publicitate -

Potrivit sursei citate, persoanele aflate în situații deosebite care vor să ajungă în România cu această cursă aeriană pot face rezervări atât prin telefon, cât și pe site-ul companiei aeriene.

„Aducem la cunoștința tuturor celor aflați în situații deosebite și care doresc să ajungă în România, că au posibilitatea de a-și rezerva zborurile și a-și achiziționa biletele de avion la Call Center-ul TAROM, la următoarele numere de telefon:

  • +40 21.204.64.64
  • +40 21.303.44.00
  • +40 21.303.44.44
  • E-mail: contact@tarom.ro
  • Site web: https://www.tarom.ro/en/rezervari”

Potrivit site-ului Tarom, prețul unui bilet pentru această cursă este de 289,43 euro.

„Autorizarea zborurilor operate de compania aeriană TAROM este rezultatul cooperării dintre Ministerul Afacerilor Externe/ Ministry of Foreign Affairs, Romania, Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii și Ministerul Afacerilor Interne, Romania”, precizează reprezentanții Ambasadei.

- Mai multe articole după publicitate -

Trimite acest articol și prietenilor tăi

Trimite acest articol și prietenilor tăi