duminică, 10 decembrie 2023
Informația fără granițe


Apelul unei mame disperate al cărei fiu a dispărut în străinătate: „Să-l caute cineva, să nu moară pe străzi!”

Scris de: Mihai Diaconu , înv Blog Din diaspora Știri - luni, 8 iulie 2019

„Bună ziua! Suntem o familie disperată. Copilul meu, RADU MIRCEA OVIDIU, lucrează de 7 ani în Londra. Din noiembrie 2018 a început să bea. Este calificat schelist în Anglia. A fost un copil bun, ne-a ajutat și pe noi că suntem foarte foarte foarte bolnavi. Soțul operat de cancer la gât, comunicăm cu un laringofon, eu am virusul C diabet și tensiune. Pe Ovidiu l-a dat afară din casă în data de 28 iunie 2019, l-au dus la spital, i-au pus o perfuzie și e pe străzi. Trei zile după l-au mai văzut colegii din casa unde a stat. Era beat și distrus. Dacă are cineva suflet și se poate face ceva sa-l caute cineva, să-l scoată din starea în care e, să nu moară pe străzi. E singurul nostru copil. A făcut Facultatea Alexandru Ioan Cuza Iași. Vorbește engleza perfect. Cred că și-a pierdut mințile. Noi suntem ajunși două schelete. Aveam o relație foarte foarte foarte bună cu el. Dar acum nu mai știm nimic de el. Telefonul e închis. Adresa la care a stat este: 7 Netherfield Road, London, N12 8DP. Doamne suntem morți și poate, Doamne ferește, copilul nostru e mort. Vă rog, ajutați-mă! Nu știu ce am scris că tremur toată.”

Este apelul disperat al Elenei Radu, o mamă îndurerată și bolnavă din Târgu-Neamț al cărei singur fiu, Mircea Ovidiu Radu este de negăsit de câteva zile. Mircea se pare că lucra în construcții, în Londra, dar începând din luna noiembrie a anului trecut a început să aibă probleme cu băutura și în data de 28 iunie a acestui an, viața sa a atins un punct culminant, ajungând în cele din urmă să trăiască pe străzi.

- Continuarea după publicitate -

La apelul mamei sale, se alătură și Ana-Maria Bosancu, femeia cu care Mircea se pare că are o fetiță: „Dacă îl găsește cineva…. spuneți-i vă rog că Maya are nevoie de el!! Poate la asta va reacționa! Este fetița noastră.. Vă mulțumim din suflet!!”, spune femeia.

Oricine are informații despre acest tânăr sau îl poate ajuta cu ceva, dacă-l cunoaște sau îl va întâlni, este rugat să o informeze și pe mama sa, pe profilul său Facebook, Elena Radu.