fbpx
luni, 21 iunie 2021
Informația fără granițe


Apelul unei mame disperate al cărei fiu a dispărut în străinătate: „Să-l caute cineva, să nu moară pe străzi!”

Scris de: Mihai Diaconu , înv Blog Din diaspora Știri - luni, 8 iulie 2019

„Bună ziua! Suntem o familie disperată. Copilul meu, RADU MIRCEA OVIDIU, lucrează de 7 ani în Londra. Din noiembrie 2018 a început să bea. Este calificat schelist în Anglia. A fost un copil bun, ne-a ajutat și pe noi că suntem foarte foarte foarte bolnavi. Soțul operat de cancer la gât, comunicăm cu un laringofon, eu am virusul C diabet și tensiune. Pe Ovidiu l-a dat afară din casă în data de 28 iunie 2019, l-au dus la spital, i-au pus o perfuzie și e pe străzi. Trei zile după l-au mai văzut colegii din casa unde a stat. Era beat și distrus. Dacă are cineva suflet și se poate face ceva sa-l caute cineva, să-l scoată din starea în care e, să nu moară pe străzi. E singurul nostru copil. A făcut Facultatea Alexandru Ioan Cuza Iași. Vorbește engleza perfect. Cred că și-a pierdut mințile. Noi suntem ajunși două schelete. Aveam o relație foarte foarte foarte bună cu el. Dar acum nu mai știm nimic de el. Telefonul e închis. Adresa la care a stat este: 7 Netherfield Road, London, N12 8DP. Doamne suntem morți și poate, Doamne ferește, copilul nostru e mort. Vă rog, ajutați-mă! Nu știu ce am scris că tremur toată.”

Este apelul disperat al Elenei Radu, o mamă îndurerată și bolnavă din Târgu-Neamț al cărei singur fiu, Mircea Ovidiu Radu este de negăsit de câteva zile. Mircea se pare că lucra în construcții, în Londra, dar începând din luna noiembrie a anului trecut a început să aibă probleme cu băutura și în data de 28 iunie a acestui an, viața sa a atins un punct culminant, ajungând în cele din urmă să trăiască pe străzi.

La apelul mamei sale, se alătură și Ana-Maria Bosancu, femeia cu care Mircea se pare că are o fetiță: „Dacă îl găsește cineva…. spuneți-i vă rog că Maya are nevoie de el!! Poate la asta va reacționa! Este fetița noastră.. Vă mulțumim din suflet!!”, spune femeia.

- Continuarea articolului după publicitate -

Oricine are informații despre acest tânăr sau îl poate ajuta cu ceva, dacă-l cunoaște sau îl va întâlni, este rugat să o informeze și pe mama sa, pe profilul său Facebook, Elena Radu.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi