luni, 28 noiembrie 2022
Informația fără granițe


Aterizare de urgență pe un aeroport din România după ce o femeie gravidă a intrat în travaliu

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din România Știri - duminică, 2 ianuarie 2022 Etichete: , , , , , , ,

Evenimentul s-a petrecut în noaptea de 1 spre 2 ianuarie 2022 pe Aeroportul Internațional Cluj unde piloții unui avion au decis să aterizeze de urgență după ce o femeie a intrat în travaliu.

Potrivit publicației locale Cluj24.ro, femeia gravidă se afla împreună cu soțul ei și cei trei copii ai lor la bordul unei aeronave Wizz Air care zbura din Georgia spre Polonia, iar în jurul orei 00:00 aceasta a început să aibă contracții.

„Aeronava, care efectua zborul Wizz Air W6 1730 de la Kutaisi la Gdansk, pe 1 ianuarie a făcut o escală neplanificată pe aeroportul Cluj Napoca, deoarece un pasager a avut nevoie de asistență medicală urgentă. Aeronava a aterizat în siguranță, iar după ce pasagerul a fost preluat de o echipă medicală, aeronava a reluat zborul spre destinație. Wizz Air își cere scuze pasagerilor afectați de această situație, dar siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor noastre rămâne prioritatea principală a companiei”, au transmis reprezentanții companiei aeriene.

Din cele relatate de Horia Simu, managerul Serviciului de Ambulanță Cluj, reiese că femeia prezenta contracții la fiecare 4-5 minute și a fost preluată de la aeroport de o ambulanță care a transportat-o la Clinica Ginecologie 2.

Alături de ea au rămas și soțul și ceilalți trei copii, în timp ce aeronava Wizz Air și-a continuat apoi drumul spre destinație după ce familia, de origine georgiană, a coborât din avion.

Trimite acest articol și prietenilor tăi