duminică, 4 decembrie 2022
Informația fără granițe


Au muncit în străinătate pentru o viață mai bună, dar au murit într-un tragic accident rutier. Claudia și Marius lasă în urmă o fetiță de 8 ani

Scris de: Daniela Stoica , înv Fără categorie - miercuri, 3 noiembrie 2021

După ani de muncă în străinătate s-au întors acasă pentru a-și construi viața mult visată, dar au murit într-un tragic accident rutier petrecut marți, 2 noiembrie, în zona localității Mirșid, pe drumul care leagă orașul Zalău de Jibou, în județul Sălaj. Claudia și Marius Pintea, de 31 și respectiv 30 de ani, au lăsat în urma lor o fetiță de numai 8 anișori care va trebui să crească fără părinții săi.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16:00.

Cei doi soți, împreună cu Amalia, fetița lor de opt anișori, se întorceau de la Zalău și se îndreptau spre casă când, într-o curbă deosebit de periculoasă, autoturismul lor Dacia Logan s-a ciocnit violent cu o autoutilitară care venea din sens opus.

La sosirea echipajului SMURD, pentru Claudia și Marius nu s-a mai putut face nimic, cei doi tineri erau decedați. Fetița se afla pe bancheta din spate, a fost rănită, dar a scăpat cu viață.

Accidentul în care Claudia și Marius Pintea și-au pierdut viața. Sursa foto: Agerpres

Conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 56 de ani, din Zalău, nu a fost rănit în urma coliziunii, dar a rămas îngrozit de cele întâmplate.

Cei doi tineri au fost plecați la muncă, în străinătate, relatează publicația Graiul Sălajului

Întreaga comunitate din Rus este profund întristată de tragicul accident, mai ales că cei doi tineri erau apreciați pentru hărnicia și străduința lor de a avea toate cele necesare unei vieți decente. Au fost plecați câțiva ani în străinătate, apoi s-au întors acasă, în localitatea Rus, din județul Sălaj. În anul 2019 au făcut nunta se dedicau fetiței lor, care este în prezent elevă la Școala Gimnazială din Rus.

Trimite acest articol și prietenilor tăi