sâmbătă, 30 septembrie 2023
Informația fără granițe


Au muncit în străinătate pentru o viață mai bună, dar au murit într-un tragic accident rutier. Claudia și Marius lasă în urmă o fetiță de 8 ani

Scris de: Daniela Stoica , înv Fără categorie - miercuri, 3 noiembrie 2021

După ani de muncă în străinătate s-au întors acasă pentru a-și construi viața mult visată, dar au murit într-un tragic accident rutier petrecut marți, 2 noiembrie, în zona localității Mirșid, pe drumul care leagă orașul Zalău de Jibou, în județul Sălaj. Claudia și Marius Pintea, de 31 și respectiv 30 de ani, au lăsat în urma lor o fetiță de numai 8 anișori care va trebui să crească fără părinții săi.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16:00.

Cei doi soți, împreună cu Amalia, fetița lor de opt anișori, se întorceau de la Zalău și se îndreptau spre casă când, într-o curbă deosebit de periculoasă, autoturismul lor Dacia Logan s-a ciocnit violent cu o autoutilitară care venea din sens opus.

La sosirea echipajului SMURD, pentru Claudia și Marius nu s-a mai putut face nimic, cei doi tineri erau decedați. Fetița se afla pe bancheta din spate, a fost rănită, dar a scăpat cu viață.

Accidentul în care Claudia și Marius Pintea și-au pierdut viața. Sursa foto: Agerpres

Conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 56 de ani, din Zalău, nu a fost rănit în urma coliziunii, dar a rămas îngrozit de cele întâmplate.

Cei doi tineri au fost plecați la muncă, în străinătate, relatează publicația Graiul Sălajului

- Continuarea după publicitate -

Întreaga comunitate din Rus este profund întristată de tragicul accident, mai ales că cei doi tineri erau apreciați pentru hărnicia și străduința lor de a avea toate cele necesare unei vieți decente. Au fost plecați câțiva ani în străinătate, apoi s-au întors acasă, în localitatea Rus, din județul Sălaj. În anul 2019 au făcut nunta se dedicau fetiței lor, care este în prezent elevă la Școala Gimnazială din Rus.

DISTRIBUIE