luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Aur pentru România la proba de bob în două persoane de la Campionatul Mondial de juniori U23

Scris de: Daniela Stoica , înv Evenimente - luni, 10 februarie 2020 Etichete: , , , , , ,

Echipajul României format din Mihai Țențea şi Ciprian Daroczi a câştigat medalia de aur la bob două persoane în cadrul Campionatului Mondial de juniori U23, au anunțat reprezentanții Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Competiția se desfășoară la Winterberg, în Germania.

Tinerii români în vârstă de 21 de ani au reuşit cele mai rapide coborâri dintre toţi sportivii U23, depăşind echipajele Germaniei şi Chinei. În cadrul Campionatelor Mondiale de juniori la bob se alcătuiesc două clasamente separate, pe vârste, cu câte două seturi de medalii: juniori (Under 26) şi juniori U23. La startul competiţiei s-au aliniat 28 de echipaje, dintre acestea şapte punctând şi în clasamentul U23. În clasamentul de la juniori (U26), Ţenţea şi Daroczi s-au clasat pe locul 8.

- Continuarea după publicitate -

Mihai Țențea şi Ciprian Daroczi au câştigat medalia de aur la bob două persoane în cadrul Campionatului Mondial de juniori U23

„Imnul României a răsunat la Wintenberg după ce elevii lui Daniel Păcioianu au reuşit cele mai rapide coborâri şi au obţinut medalia de aur. La start au fost prezente 28 de echipaje. Sportivii noștri au surclasat echipajul Germaniei și pe cel al Chinei. Felicitări celor doi sportivi si antrenorului lor, Daniel Păcioianu!” , se arată în comunicatul COSR.