luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Austria: Accident între microbuz românesc și altă mașină, 6 îngrijitoare românce rănite

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - miercuri, 8 ianuarie 2020 Etichete: , , , , , , ,

Șapte persoane au fost rănite în total, dintre care șase sunt femei românce, într-un accident rutier produs în localitatea Rosenfeld din Austria unde un microbuz românesc și o altă mașină s-au tamponat în dimineața zilei de marți, 7 ianuarie 2020.

Microbuzul românesc implicat în accident. Foto: non.at

- Continuarea după publicitate -

Potrivit site-ului austriac noe.orf.at, accidentul a avut loc în jurul orei 5:15 dimineața când un autoturism s-a lovit frontal de un microbuz românesc la bordul căruia călătoreau șase femei românce, angajate ale unei agenții de îngrijire a bătrânilor.

Cealaltă mașină implicată în accident. Foto: non.at

În urma impactului, toate cele 6 pasagere au suferit diferite răni și au fost transportate la spitalele din zonă: Amstetten, Scheibbs și Spitalul Universitar din St. Pölten.

- Continuarea după publicitate -

Pompierii interveniți la locul accidentului. Foto: non.at

Șoferul microbuzului, un bărbat român de 36 de ani, a scăpat nevătămat, dar șoferul celeilalte mașini implicată în accident a rămas încastrat în autoturism și a suferit mai multe răni.

Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a descoperi cauza care a dus la producerea accidentului și a atribui eventuale responsabilități.