miercuri, 4 octombrie 2023
Informația fără granițe


Avertizare MAE: Prelungirea perioadei de efectuare a controalelor la frontiere până la 11 mai 2021 în Regatul Suediei

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - sâmbătă, 7 noiembrie 2020 Etichete: , , , , ,

Autoritățile guvernamentale din Regatul Suediei au anunțat prelungirea perioadei de efectuare a controalelor la frontiere până la data de 11 mai 2021, informează Ministerul Afacerilor Externe (MAE) din România.

„Se recomandă cetățenilor români să se asigure că dețin în permanență asupra lor, pe timpul călătoriei spre și dinspre Regatul Suediei, un act de identitate valabil (pașaport sau carte de identitate națională)”, precizează instituția română.

„Cetățenii români care se află pe teritoriul Regatului Suediei pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Stockholm: +468205674, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României la Stockholm: +46736985463”, se mai arată în comunicatul MAE.

DISTRIBUIE