luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Badantă româncă din Italia găsită moartă la locul de muncă

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - sâmbătă, 19 septembrie 2020 Etichete: , , , , , , , , ,

O femeie româncă a fost găsită moartă sâmbătă, 19 septembrie, la Castellammare di Stabia, în regiunea Campania, în casa bătrânei pe care o îngrijea. Autoritățile italiene au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul, dar o primă ipoteză ar fi că badanta s-a simțit rău și a suferit un atac de cord.

Conform informațiilor puse la dispoziție de publicația Il Corrierino, îngrijitoarea româncă locuia împreună cu pensionara de care avea grijă într-un apartament de pe via Annunziatella.

- Continuarea după publicitate -

În această dimineață rudele bătrânei au sosit la domiciliul acesteia pentru a-i face o vizită și au descoperit într-o cameră corpul neînsuflețit al femeii românce. Au sunat imediat la 118 și o salvare cu un echipaj medical s-a prezentat la fața locului. Nimeni nu a mai putut însă face nimic pentru conaționala noastră, inima femeii se oprise, iar personalul sanitar a constatat decesul.

Membrii familiei au anunțat carabinierii care au deschis o anchetă în ce privește acest caz. Din primele investigații s-a constatat că decesul a survenit după ce victima s-a simțit rău în timpul nopții. Procurorul din Torre Annunziata a considerat că nu este necesară autopsia.

Trupul neînsuflețit al îngrijitoarei românce a fost pus la dispoziția familiei sale care a decis că va fi înmormântată în România.

- Continuarea după publicitate -