fbpx
luni, 15 august 2022
Informația fără granițe


Pasager dat jos din avion în aplauzele pasagerilor. Bărbatul a refuzat să poarte mască

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - miercuri, 20 octombrie 2021 Etichete: , , , , , , , ,

Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, care urma să călătorească la Londra, a fost dat jos din avion de polițiștii de la Aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca pentru că a refuzat să poarte masca de protecție, obligatorie în spații închise. Pasagerii au aplaudat acțiunea polițiștilor români.

Personalul avionului care aparținea companiei Ryanair a insistat ca bărbatul să își pună masca de protecție, dar a primit din partea acestuia un răspuns categoric. Au fost chemați poliţiştii, dar nici ei nu au reuşit să-l convingă pe bărbat să poarte masca. În cele din urmă, el a fost dat jos din avion, în aplauzele pasagerilor.

„În seara de 18 octombrie, cam în jurul orei 20:30, toată lumea era îmbarcată şi gata de pornire pentru zborul Ryanair spre Londra. Pilotul ne-a anunţat că vremea este nefavorabilă şi că probabil o sa avem întârzieri. Avionul părea gata de decolare, însă noi încă aşteptam. Nu eram foarte atent la ce se întâmpla, dar am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflata în primele locuri.

Trec 10 minute, lumea îşi pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor trei spune pe un ton răstit: ‘Haideţi, dom-le, puneţi-vă masca, ţineţi un avion întreg pe loc!’ Atunci am realizat ca avionul nu pornea din cauză că domnul respectiv refuza să poarte o mască”, a declarat un pasager din avion, Eric, pentru Cluj24.ro.

- Continuarea articolului după publicitate -

VIDEO aici.

„Îşi face apariţia şi un echipaj de poliţie, care în prima fază încearcă să îl convingă pe bărbat să îşi poarte masca, dar dupa câteva refuzuri, l-au poftit afară din avion pe la ora 21:20, moment în care toată lumea a aplaudat, fericită că poate porni la drum” , a mai spus martorul.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi