vineri, 24 martie 2023
Informația fără granițe


Blue Air anunță 40 de rute noi în Orarul de Vară și reduceri de 35% la toate noile destinații

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Din România Informații utile Știri - vineri, 12 martie 2021

Compania aeriană Blue Air lansează campania „Să încercăm ceva nou/Let’s Fly Somewhere New” și oferă o reducere de 35% la toate zborurile pentru a inspira pasagerii să exploreze destinații noi spectaculoase în programul de vară 2021, care se va desfășura între 28 martie și 30 octombrie.

„Oferta este valabilă în perioada 12-14 martie 2021, pentru toate zborurile cu date de călătorie până la 30 octombrie 2021. Toate rezervările includ opțiunea de a schimba datele călătoriei o singură dată, in mod gratuit, plătind doar diferența de tarif, dacă este cazul”, transmit reprezentanții companiei printr-un comunicat de presă trimis redacției noastre.

De asemenea, compania aeriană va introduce, începând cu programul de vară din acest an, 20 de rute noi din București, 15 rute noi din Cluj, 2 rute noi din Bacău și 3 rute noi de la baza sa din Torino. Iată către ce destinații puteți călători:

  • Din București către: ​​ Atena, Barcelona, Bari, Birmingham, Bologna, Catania, Frankfurt, Glasgow, Heraklion, Lisabona, Madrid, Munchen, Mykonos, Olbia, Praga, Rodos, Roma Fiumicino, Torino, Viena, Zakynthos;
  • Din Cluj către: ​​ Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, ​​Bruxelles, Constanta, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra Heathrow, Madrid, Milano Linate, Paris Charles de Gaulle, Roma Fiumicino și Stuttgart;
  • Din Bacău spre: Atena, Larnaca;
  • Din Torino spre: Cagliari, Palermo, Olbia.