fbpx
duminică, 11 aprilie 2021
Informația fără granițe


Blue Air anunță 40 de rute noi în Orarul de Vară și reduceri de 35% la toate noile destinații

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Din România Informații utile Știri - vineri, 12 martie 2021

Compania aeriană Blue Air lansează campania „Să încercăm ceva nou/Let’s Fly Somewhere New” și oferă o reducere de 35% la toate zborurile pentru a inspira pasagerii să exploreze destinații noi spectaculoase în programul de vară 2021, care se va desfășura între 28 martie și 30 octombrie.

„Oferta este valabilă în perioada 12-14 martie 2021, pentru toate zborurile cu date de călătorie până la 30 octombrie 2021. Toate rezervările includ opțiunea de a schimba datele călătoriei o singură dată, in mod gratuit, plătind doar diferența de tarif, dacă este cazul”, transmit reprezentanții companiei printr-un comunicat de presă trimis redacției noastre.

- Continuarea articolului după publicitate -

De asemenea, compania aeriană va introduce, începând cu programul de vară din acest an, 20 de rute noi din București, 15 rute noi din Cluj, 2 rute noi din Bacău și 3 rute noi de la baza sa din Torino. Iată către ce destinații puteți călători:

  • Din București către: ​​ Atena, Barcelona, Bari, Birmingham, Bologna, Catania, Frankfurt, Glasgow, Heraklion, Lisabona, Madrid, Munchen, Mykonos, Olbia, Praga, Rodos, Roma Fiumicino, Torino, Viena, Zakynthos;
  • Din Cluj către: ​​ Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, ​​Bruxelles, Constanta, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra Heathrow, Madrid, Milano Linate, Paris Charles de Gaulle, Roma Fiumicino și Stuttgart;
  • Din Bacău spre: Atena, Larnaca;
  • Din Torino spre: Cagliari, Palermo, Olbia.
- Mai multe articole după publicitate -

Trimite acest articol și prietenilor tăi

Trimite acest articol și prietenilor tăi