luni, 29 mai 2023
Informația fără granițe


Blue Air anunță primul zbor low-cost direct de la București la Londra Heathrow

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - vineri, 30 octombrie 2020 Etichete: , , , , , , , ,

Compania aeriană românească Blue Air a anunțat vineri, 30 octombrie 2020, că va efectua zboruri directe între București Otopeni și  Londra Heathrow, devenind astfel singurul operator ultra low-cost care operează pe aeroportul britanic menționat mai sus. Prețurile biletelor pornesc de la 29.99 euro/segment, taxe incluse, precizează reprezentanții companiei într-un comunicat de presă trimis redacției noastre.

„Începând cu 1 decembrie 2020, zborurile Blue Air operate pe ruta București – Londra vor avea ca aeroport de destinație Londra Heathrow. Blue Air va transfera pe Heathrow zborurile operate anterior pe aeroportul Londra Luton, oferind 5 servicii pe săptămâna în cadrul Orarului de Iarnă 20/21 și introducând 11 zboruri pe săptămâna în Orarul de Vara 2021”, se arată în comunicat.

Zborurile între cele două aeroporturi vor fi efectuate conform următorului orar:

  • Orarul de Iarnă 2020/2021 – 5 zboruri/ săptămână;
  • Orarul de Vară 2021 – 11 zboruri / săptămână.

„Suntem foarte încântați să anunțăm zborurile directe Blue Air între București și Londra Heathrow, cel mai mare aeroport din Regatul Unit și unul dintre cele mai importante aeroporturi din Europa și din lume, atât din punct de vedere al numărului de pasageri cât și din punct de vedere al rețelei de conexiuni oferite. Lansarea acestei rute stabilește o nouă etapă esențială în strategia de dezvoltare a rețelei Blue Air și confirmă angajamentul nostru de a oferi pasagerilor noștri cele mai bune servicii de transport aerian ultra low-cost și de a le pune la dispoziție opțiuni de călătorie suplimentare la un preț accesibil. Heathrow nu este doar alegerea preferată și cea mai convenabilă pentru călătorii londonezi, ci reprezintă și unul dintre cele mai importante hub-uri intercontinentale ale Europei. Blue Air intenționează să se asocieze cu mai mulți transportatori care operează pe Heathrow, pentru a îmbogăți opțiunile de conectivitate pentru clienții români din întreaga lume. ” spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

DISTRIBUIE