sâmbătă, 23 septembrie 2023
Informația fără granițe


Blue Air: modificarea datelor de zbor se va putea face în mod gratuit pe tot parcursul anului 2021

Scris de: Daniela Stoica , înv Fără categorie - joi, 18 martie 2021

Blue Air oferă clientilor săi opțiunea de a-și modifica datele de zbor în mod gratuit, în cazul în care planurile lor de călătorie se schimbă. Opțiunea este valabilă pe tot parcursul anului 2021, pentru toate rezervările.

Desfășurată sub sloganul Freedom is priceless/Libertatea e neprețuită, campania oferă tuturor clienților Blue Air opțiunea de modificare gratuită a datelor de călătorie pentru toate rezervările noi efectuate pe site-ul web al companiei până la 31 decembrie 2021.

Oferta este valabilă pentru toate rezervările efectuate până la 31 decembrie 2021, pentru toate zborurile și toate destinațiile din calendarul Blue Air. Datele de călătorie pot fi
modificate gratuit o singură dată, plătind doar diferența de tarif, acolo unde este cazul. Toți clienții Blue Air care doresc să beneficieze de această opțiune vor putea schimba zborul lor sau al însoțitorilor lor direct din secțiunea „Rezervările mele” de pe www.flyblueair.com. Modificarea se poate efectua cu până la 4 ore înainte de plecare.

DISTRIBUIE