luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Bucătar român din Italia decedat la locul de muncă în urma unui infarct

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - luni, 20 ianuarie 2020

Un bărbat român care lucra ca bucătar la un binecunoscut restaurant din localitatea Susegana, provincia Treviso, și-a pierdut viața în cursul zilei de duminică, 19 ianuarie 2020, după ce a suferit un infarct la locul de muncă. Intervenția ambulanței a fost în zadar, viața conaționalului nostru nu a mai putut fi salvată.

George Gătin avea 67 de ani și se afla la muncă la fel ca în fiecare duminică atunci când a început să se simtă rău, a căzut la pământ și în câteva minute și-a dat sufletul. Tragedia a avut loc în jurul orei 12:20, iar surse locale relatează că în restaurantul în care românul nostru lucra ca bucătar erau foarte mulți clienți la acea oră pentru masa de prânz. Cu toate acestea, nici colegii, nici clienții și nici măcar personalul medical de pe ambulanța chemată la fața locului nu au reușit să-i salveze viața.

- Continuarea după publicitate -

George Gătin, bucătarul român decedat la locul de muncă. Foto: Facebook

În zilele următoare este programată necropsia trupului neînsuflețit al bărbatului român pentru a afla cu exactitate cauza morții, dar din primele investigații reiese că George Gătin a fost victima unui infarct acut. Odată efectuată autopsia, corpul fără viață al românului nostru va fi eliberat pentru a fi repatriat în România unde va avea loc înmormântarea.

Durerea enormă în familia bucătarului român ale cărui preparate erau foarte apreciate de clienții restaurantului, așa cum reiese din recenziile lăsate de aceștia pe Facebook.

- Continuarea după publicitate -

„O să rămâi pe veci în inimile noastre! Te iubim și te vom iubi mereu!”, scrie fiica lui George pe pagina ei de Facebook.

 

„Fratiorul meu frumos si bun, Dumnezeu să te ierte”, transmite într-un comentariu și sora bărbatului.

„Dumnezeu sa te ierte, vecinul nostru bun! Odihnă veșnică! Am rămas fără cuvinte de așa veste!”, a transmis și Elena.

- Continuarea după publicitate -