vineri, 24 martie 2023
Informația fără granițe


Cadavrul unui român găsit pe un câmp din Germania. Anchetatorii caută potențiali martori

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - miercuri, 2 iunie 2021 Etichete: , , ,

Un fermier german a găsit marți, 1 iunie 2021, corpul neînsuflețit al unui bărbat român care zăcea pe un câmp dintre localitățile Wallersdorf și Haunersdorf (districtul Dingolfing-Landau).

Potrivit publicației germane Passauer Neue Presse, cadavrul a fost descoperit în jurul orei 13:00 de ieri, iar autoritățile locale au dat imediat startul unei anchete pentru a afla circumstanțele în care bărbatul a murit.

Terenul agricol unde a fost găsit cadavrul. Foto: br.de

Polițiștii germani au găsit asupra victimei o carte de identitate din care reiese că trupul neînsuflețit aparține unui cetățean român în vârstă de 37 de ani.

Anchetatorii încearcă acum să afle cum a ajuns cadavrul pe terenul agricol pe care a fost găsit și cauza care a dus la deces, în prezent fiind luată în considerare și posibilitatea să fi fost victima unui accident rutier.

Din primele informații reiese că bărbatul român ar fi murit cu câteva săptămâni în urmă.

Polițiștii au efectuat căutări detaliate pe terenul din zonă, în speranța că vor găsi alte indicii cu privire la tragicul deces al tânărului român.

Polițiștii au căutat mai multe indicii pe câmpul din zonă. Foto: br.de

În acest context, Inspectoratul de Poliție Penală din Landshut face un apel la persoanele care au văzut ceva suspect în Wallersdorf, în zona Osenstrasse sau în apropierea căilor ferate, de la începutul lunii mai și până în prezent.

Persoanele care dețin astfel de informații sunt rugate să sune la Departamentul de Poliție Landshut, telefon: 0871/9252-0.