duminică, 1 octombrie 2023
Informația fără granițe


Candidat la președinția României dat dispărut de Poliția Română

Scris de: Daniela Stoica , înv Din România Știri - joi, 7 noiembrie 2019 Etichete: , , , ,

Ninel Peia, unul dintre cei 14 candidați la președinția României este dat dispărut, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj în seara zilei de joi, 7 noiembrie. Peia s-a cazat miercuri într-un hotel din Cluj, iar joi dimineaţă nu a mai fost găsit şi nici nu a mai răspuns la telefon, susţin poliţiştii.

Poliţiştii clujeni au fost sesizaţi despre dispariţia lui Ninel Peia de Serviciul de Protecţie şi Pază. Candidatul la preşedinţie din partea Partidului Neamul Românesc a fost văzut ultima dată în cursul nopţii de miercuri spre joi la ora 1:17 pe camerele de supraveghere ale hotelului în timp ce părăsea clădirea.

„În această după-amiaza, IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecţie şi Pază despre dispariţia lui Ninel Peia, candidat la preşedinţia României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar în această dimineaţă nu a mai fost găsit şi nici nu a mai răspuns la telefon. În cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecţie şi pază doar pe perioada activităţilor publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopţii, la ora 1:17 minute”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Miercuri. Ninel Peia a participat la Cluj la o întâlnire electorală.

Ninel Peia s-a născut pe 7 octombrie 1969, la Brastavățu, județul Olt. Este un politician român, fost deputat, ales în 2012 din partea Partidului Social Democrat.

În martie 2016, Peia a fost exclus din PSD după ce a susținut că vaccinurile i-au îmbolnăvit pe copiii din Argeș.

În august 2016, Peia a declarat că în cadrul protestelor de după incendiul din clubul Colectiv, forțe externe ar fi urmărit ruperea României în trei țări.

- Continuarea după publicitate -

DISTRIBUIE