luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Doi șoferi, dintre care unul român, și-au pierdut viața după ce două TIR-uri s-au ciocnit pe drumul național 42 din Ungaria

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - luni, 11 noiembrie 2019 Etichete: , , , , , ,

Un șofer român în vârstă de 57 de ani și un șofer polonez de 36 de ani au murit în dimineața zilei de luni, 11 noiembrie 2019, în urma unui grav accident între două TIR-uri care s-a produs în jurul orei 09:30 pe drumul național 42 din Ungaria, între localitățile Biharkeresztes și Mezőpeterd.

Cele două camioane implicate în accident. Sursa: dehir.hu

- Continuarea după publicitate -

Potrivit dehir.hu, din primele relatări ale anchetatorilor reiese că șoferul român, care conducea un TIR înmatriculat în România, venea dinspre localitatea Ártánd atunci când, din motive necunoscute încă, un TIR polonez care circula în sens opus a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu automarfarul românesc. În urma impactului, cei doi șoferi au suferit răni foarte grave și au murit pe loc.

Unul dintre cele două camioane implicate în accident. Sursa: dehir.hu

La fața locului a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a extrage trupul șoferului român dintre fiarele cabinei. Din rezervorul TIR-ului condus de șoferul polonez o mare cantitate de combustibil a curs pe șosea. Autoritățile au închis circulația pe ambele sensuri pentru a permite intervenția polițiștilor, pompierilor și cadrelor medicale, circulația fiind deschisă din nou în jurul orei locale 14:30.

- Continuarea după publicitate -