sâmbătă, 2 decembrie 2023
Informația fără granițe


Doi tineri au muncit în străinătate pentru a-și cumpăra motociclete, dar au murit ciocnindu-se între ei

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - vineri, 22 septembrie 2023 Etichete: , , ,

Doi tineri din localitatea Holbav, județul Brașov au murit în noaptea de joi spre vineri, 22 septembrie 2023, în urma unui tragic accident cu motocicletele petrecut pe dealurile din apropierea casei lor.

Sursă foto: Știrile Pro TV.

Cei doi băieți de 19 ani, prieteni din copilărie, pasionați amândoi de motocross și ambii numindu-se George, au muncit un an de zile peste hotare pentru a-și putea cumpăra motocicletele, dar visul lor s-a transformat în tragedie.

Potrivit Știrile Pro TV, accidentul s-a petrecut în circumstanțe greu de înțeles pentru familia și prietenii lor, deoarece tinerii se plimbau cu motocicletele în toiul nopții pe dealuri cu motocicletele și s-au ciocnit între ei.

Cei care locuiesc în apropierea locului unde s-a petrecut dramaticul eveniment spun că era ora 1:30 din noapte când au auzit o bubuitură și au ieșit speriați din case pentru a afla ce s-a întâmplat.

- Continuarea după publicitate -

Sursă foto: Știrile Pro TV.

„Am ieșit afară și chiar am zis „ce faceți, măi nebunilor?” Și am auzit «mamă, hai că a murit George, hai că a murit George». Imediat a venit salvarea, dar degeaba”, a declarat o vecină.

Cei doi băieți zăceau morți pe muchia unui deal, alături de motocicletele lor, au mai relatat martorii.

„Am crezut că or fi căzut, că și-or fi rupt o mână, un picior și putem să îi salvăm, dar degeaba, erau morți”, a mărturisit un alt vecin.

„Am auzit bușitura și m-am dus să văd și noi n-am crezut că sunt morți. Ne-am dus și am pus mână să vedem dacă mai au puls și noi ne-am speriat și am sunat pe toată lumea și am strigat și a venit tati. Noi nu aveam ce să le facem, noi doar i-am găsit”, a povestit o prietenă a băieților, citată de brasovul.net.

- Continuarea după publicitate -

Deoarece erau destinate concursurilor de motocross, cele două motociclete nu erau dotate cu faruri, iar întunericul i-a împiedicat astfel să se vadă unul pe celălalt și s-au izbit violent unul de altul. În plus, niciunul dintre ei nu avea echipament de protecție.

„A venit unul de sus, unul de de la vale”, a precizat Alin Floricel, fratele unuia dintre cei doi băieți.

„Au fost niște băieți chiar de nota 10. Ieri chiar a fost aici la noi de ne-a ajutat la ceva. Era așa de glumeț, ca niciodată. Nu știu ce s-a întâmplat, nu ne-a venit a crede. I-am văzut acolo jos și tot nu-mi vine a crede nici acum”, a povestit o rudă.

Polițiștii interveniți pentru a face investigațiile de rigoare au constatat că niciunul dintre băieții de 19 ani nu aveau permis de conducere.

DISTRIBUIE