duminică, 1 octombrie 2023
Informația fără granițe


Doi tineri întorși din Spania și șoferul care-i aducea de la aeroport au murit în urma unui grav accident rutier

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - joi, 29 iulie 2021 Etichete: , , , , ,

„S-au dus departe la muncă să facă şi ei un ban, să mai renoveze casa. S-au gândit să vină şi ei acasă după un an de zile de muncă. S-a întâmplat”.

Cuvintele de mai sus îi aparțin mătușii celor trei băieți care au murit la primele ore ale dimineții de miercuri, 28 iulie 2021, pe drumul E85 din România, în apropiere de localitatea Dumbrava din județul Bacău.

Șoferul, relatează Știrile PRO TV, era un tânăr de 27 de ani care a condus toată noaptea de la București până la aeroportul din Bacău pentru a-i lua pe verișorii săi veniți din Spania, doi bărbați în vârstă de 33 și 36 de ani și o fată de 22 de ani.

În jurul orei 06:30, în timp ce se întorceau de la aeroport spre casă, în județul Neamț, șoferul a adormit la volan și a pătruns astfel cu autoturismul pe contrasens, intrând în coliziune cu un copac.

Sursa foto: Video Știrile Pro TV

Impactul a fost fatal pentru cei trei bărbați, aceștia decedând pe loc, în timp ce tânăra de 22 de ani, care se afla pe locul din dreapta, în spate, a ajuns la spital în stare gravă.

Din nefericire, nu sunt singurele decese petrecute recent pe drumul european E85, care străbate în total șase țări din sudul în nordul Europei, acestea fiind doar ultimele trei din zece vieți curmate în numai patru zile.

- Continuarea după publicitate -

Alte șapte persoane au murit în cursul zilei de duminică pe același drum, fiind vorba de o familie de români care se întorcea din Anglia.

Mai multe detalii în articolul de mai jos:

DISTRIBUIE