fbpx
vineri, 7 octombrie 2022
Informația fără granițe


Durerea unei mame românce din străinătate, se întoarce în țară pentru a-și îngropa fiul

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - joi, 21 ianuarie 2021 Etichete: , , , , , , ,

Un tânăr în vârstă de numai 19 ani a fost omorât în fața unei săli de sport din București doar pentru că a publicat pe Facebook mesaje care nu au fost pe placul unui cunoscut de-al său. Martorii au declarat însă că între victimă și agresor existau niște neînțelegeri mai vechi, care au degenerat. Mama băiatului decedat este plecată în Franța, ea va fi nevoită să se întoarcă în țară pentru a-și îngropa fiul, scrie Știrile Pro TV.

Radu era în clasa a XII-a şi locuia cu unchiul şi bunica, deoarece mama este plecată de un an și jumătate la muncă, în Franța. Tânărul mergea des la sala de sport unde, în urmă cu ceva timp, a avut un conflict verbal cu un alt băiat, în vârstă de 20 de ani.

Din păcate, în cursul zilei de marți, 19 ianuarie, cei doi au fost surprinși de persoanele prezente în sala de sport în mijlocul unei bătăi. Martorii au sărit imediat să-i despartă, nebănuind ce tragedie urma să se petreacă în scurt timp. După ce au terminat antrenamentul, agresorul l-a urmărit pe Radu și l-a atacat cu un cuțit, în afara sălii de sport. La fața locului au fost solicitate de urgență echipaje medicale care au încercat să-i salveze viața băiatului dar, din păcate, acesta intrase în stop cardio-respirator. După mai multe manevre de resuscitare, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Agresorul a încercat să fugă, dar a fost prins de polițiști. El le-a declarat anchetatorilor că s-a înfuriat pentru că victima l-a umilit pe Facebook.

Foto articol: Știrile ProTV

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi