fbpx
luni, 8 august 2022
Informația fără granițe


Dubă care transporta pachete din Anglia în România sechestrată de polițiștii germani. Era supraîncărcată

Scris de: Mircea Iordache , înv Articole corelate Din diaspora Știri - marți, 22 februarie 2022 Etichete: , , , , , , ,

Un șofer de naționalitate română, în vârstă de 43 de ani, a fost oprit luni, 21 februarie, de poliția germană pe autostrada A6, la intersecția cu orașul Schwabach (Bavaria). La cântărirea Sprinterului pe care îl conducea, s-a dovedit că vehiculul avea cu 50% mai mult decât greutatea totală admisă, relatează Nordbayern. Șoferul a fost amendat și duba sechestrată.

Cu puțin timp înainte de ora 11:00, polițiștii care făceau un control de rutină pe A6, au observat dubița înmatriculată care se deplasa mai greoi și au tras-o pe dreapta. Actele șoferului erau în regulă, el venea din Marea Britanie. Nu era însă în regulă și greutatea autovehiculului, care era cu mult peste cea legală. De asemenea, șoferul nu a putut prezenta nici licența necesară pentru transportul de marfă.

Românul traversase teritoriul francez, intrase în Germania pe la punctul de frontieră de lângă Saarbrucken (Saarland) și se îndrepta către localitatea bavareză Waidhaus, situată la granița cu Cehia, în scopul de a-și continua drumul către țara natală.

Autoutilitara era încărcată cu diverse pachete pe care șoferul român le transporta din Marea Britanie în România. Vehiculul supraîncărcat a fost împiedicat să-și continue călătoria și a fost reținut într-un depozit de siguranță.

- Continuarea articolului după publicitate -

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi