vineri, 21 iunie 2024
Informația fără granițe


Elena, găsită moartă în Italia. Partenerul său a fost dus la poliție

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Prima pagină Știri - luni, 10 iunie 2024 Etichete: , , ,

O femeie de naționalitate română a fost găsită fără viață în apartamentul său de pe via Baiso din Frosinone, regiunea Lazio, în dimineața zilei de luni, 10 iunie.

Se numea Elena Scurtu și avea 55 de ani, informează Frosinone Today

Descoperirea a fost făcută în jurul orei 03:00, de către partenerul său, Oreste Raponi, un zugrav în vârstă de 55 de ani, care a alertat imediat autoritățile.

La fața locului au sosit de urgență carabinierii, care l-au găsit pe bărbatul italian într-o stare de agitație.

Acesta a fost dus la secția de carabinieri din Frosinone pentru a oferi o declarație detaliată asupra evenimentelor care au dus la descoperirea corpului neînsuflețit.

O primă examinare a corpului femeii nu a relevat semne de violență, dar moartea este considerată suspectă.

Cauza decesului urmează să fie stabilită în urma autopsiei, conform indicațiilor date de procurorul de serviciu, Vittorio Misiti.

Autoritățile desfășoară o anchetă amplă asupra morții femeii românce

Pe lângă autopsie, investigatorii examinează cu atenție apartamentul în care a fost găsit corpul și colectează mărturii de la vecini și de la persoanele care îi cunoșteau pe cei doi.

Scopul este de a reconstitui evenimentele care au dus la această tragedie și de a descoperi eventuale elemente care să ajute la clarificarea situației.

Moartea subită a femeii de naționalitate română a lăsat un profund sentiment de tristețe și în rândul comunității din Frosinone.

Locuitorii centrului istoric sunt solidari cu familia victimei și așteaptă cu nerăbdare rezultatele autopsiei și ale investigațiilor în curs.