marți, 26 septembrie 2023
Informația fără granițe


Femeie găsită moartă, într-un sac de plastic din lada patului. Concubinul ei a fugit în străinătate

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din România Fără categorie Știri - duminică, 4 iunie 2023 Etichete: , , , , , , , ,

Un incident tragic a zguduit comunitatea sectorului 4 al Bucureștiului, după ce corpul unei femei în vârstă de circa 30 de ani a fost găsit în stare de putrefacție în lada unui pat. Descoperirea a fost făcută de proprietarul apartamentului care i-a închiriat locuința femeii. Autoritățile suspectează implicarea partenerului femeii, care este de negăsit. Vecinii spun că ar fi plecat în străinătate, mai exact în Spania.

Necropsia efectuată de urgenţă relevă faptul că abominabila crimă a avut loc în urmă cu trei săptămâni, iar moartea a survenit în urma leziunilor produse prin lovirea cu un obiect contondent. Criminalul este liber, concubinul acesteia fiind principalul suspect.

După ce nu a reuşit să intre în contact cu femeia vreme de două săptămâni, proprietarul a decis să deschidă uşa locuinței folosind cheia de rezervă. A găsit-o mai apoi pe victimă într-un sac, în dormeza patului, relatează Observator.

Vecinii victimei au declarat că mirosul devenise insuportabil în bloc. Unii au adăugat că nu au mai văzut pe nimeni intrând sau ieșind din apartament de cel puțin două luni. Femeia și partenerul ei se mutaseră în apartament cu trei luni în urmă.

„De aproximativ o săptămână și un pic mirosea. Eu am simțit când întindeam rufele. Cam de două luni cu siguranță nu au mai intrat, nu am mai văzut nimic” a spus o vecină. Între timp, partenerul femeii a dispărut fără urmă. O vecină crede că acesta a plecat din țară: „Spania!”

Ancheta este dificilă pentru că proprietarul nu le-a cerut chiriașilor documente de identitate. În plus, starea avansată de descompunere a corpului femeii îngreunează identificarea ei.

În timp ce autoritățile continuă investigațiile, există mai multe ipoteze care sunt luate în considerare. „Atunci când se găseşte un cadavru, niciodată nu poţi să ai în minte o singură ipoteză. E posibil să fie vorba de infidelitate, de gelozie. Motivele pentru care ar fi lăsat cineva un cadavru în apartament pot fi legate de inoportunitatea de a se reîntoarce”, a explicat Gabriela Groza, psiholog criminalist.

- Continuarea după publicitate -

Polițiștii și procurorii au terminat cercetările la fața locului și au sigilat apartamentul. Nu este exclus, însă, să se întoarcă și zilele viitoare pentru a aduna noi probe.

DISTRIBUIE