joi, 8 iunie 2023
Informația fără granițe


Germania: O tânără mamă româncă și-a pierdut viața în urma unui accident rutier. Fetița ei de 2 ani grav rănită

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - luni, 2 martie 2020 Etichete: , , , , ,

Un grav accident rutier a avut loc în Germania duminică, 1 martie 2020, pe autostrada A3, între Niedernhausen și parcarea din Tisa, direcția Köln, accident care a dus la decesul unei tinere femei și rănirea a altor trei persoane, printre care și o fetiță de numai 2 anișori. Conform celor relatate pe site-ul oficial al Poliței germane, victima este o femeie româncă în vârstă de 32 de ani și este mama fetiței implicată în accident.

Mașina implicată în accident. Foto: www.mz-web.de

Autoritățile germane au primit mai multe apeluri în jurul orei 17:00 de ieri prin care se semnala un accident rutier petrecut pe autostrada menționată mai sus, în apropiere de Niedernhausen. Ajunși la fața locului, polițiștii și echipele de salvare au găsit un autoturism Renault Megane înmatriculat în Marea Britanie, grav avariat și care, din primele declarații ale martorilor, se pare că a lovit alte două mașini, apoi s-a izbit de gardul metalic de protecție din partea dreaptă a carosabilului.

În mașină se aflau patru persoane: șoferul, un bărbat care stătea pe scaunul din dreapta șoferului, iar în spate o tânără mamă de 32 de ani și copilul ei de numai 2 ani. În urma impactului cu parapetul metalic, femeia și fiica ei au fost aruncate în afara mașinii deoarece nu aveau centurile de siguranță puse, iar tânăra mămică a decedat pe loc. Fetița a fost transportată apoi cu un elicopter medical la un spital din Frankfurt unde medicii au reușit să o stabilizeze și spun că se află în afara oricărui pericol la această oră.

Intervenția elicopterului la locul accidentului. Foto: tag24.de

Și cei doi bărbați aflați în mașină cu femeia româncă, a căror naționalitate nu a fost specificată, au suferit răni grave, în timp ce ocupanții celorlalte două autoturisme implicate în accident au scăpat nevătămați. Circulația a fost întreruptă timp de circa 2 ore și jumătate, mai precizează poliția germană.

DISTRIBUIE