luni, 29 mai 2023
Informația fără granițe


Germania: Șofer român găsit de polițiști în patru labe lângă TIR-ul oprit în mijlocul autostrăzii

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - luni, 1 februarie 2021 Etichete: , , , , ,

În jurul orei 20:40 de sâmbătă, 30 ianuarie 2021, mai mulți automobiliști care circulau spre Oberhausen,  pe autostrada A3 din Germania, lângă Köln, au sunat la 112 semnalând prezența unui TIR care mergea în zig-zag și care, în cele din urmă, s-a oprit în mijlocul drumului. Când polițiștii au ajuns acolo, au găsit șoferul în patru labe, lângă automarfar, încercând să se deplaseze până la cabină, relatează Poliția din Köln pe pagina oficială de Facebook.

În urma TIR-ului s-a creat o coadă mare și circulația era practic blocată, iar agenții de poliție au ajuns cu greu la el. Când au reușit în cele din urmă să se apropie de acesta, s-au lovit de o scenă demnă de un film de comedie în care șoferul se îndrepta în patru labe spre cabina TIR-ului și încerca să urce la volan prin partea dreaptă.

Chiar în fața polițiștilor, în încercarea de a urca în cabină, șoferul a alunecat și a căzut, suferind o rană gravă în zona feței. Agenții de poliție i-au acordat atunci primul ajutor și au solicitat intervenția unei ambulanțe care l-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Între timp, forțele de ordine l-au identificat pe șofer ca fiind un bărbat român de 54 de ani și i-au făcut testul pentru alcoolemie care a arătat o valoare de peste 2 la mie, motiv pentru care i-au confiscat imediat permisul de conducere. La externare, conaționalul nostru a fost condus într-o celulă, în așteptarea unei decizii din partea unui judecător.

DISTRIBUIE