fbpx
miercuri, 17 august 2022
Informația fără granițe


Germania: Șofer român în stare gravă la spital după ce furgoneta sa a fost strivită între două TIR-uri

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - sâmbătă, 20 iunie 2020 Etichete: , , , , ,

Un șofer român în vârstă de 30 de ani se zbate pentru viața sa pe patul de spital după ce furgoneta pe care o conducea a fost strivită între două TIR-uri pe autostrada A7 din Germania, în dreptul localității Lohfelden.

Potrivit unui comunicat publicat de poliția germană pe pressportal.de, accidentul a avut loc la ora 15:27 într-o zonă în construcție de pe autostrada A7, unde un șofer de TIR în vârstă de 28 de ani a fost nevoit să frâneze brusc din cauza traficului intens.

Autostrada unde a avut loc accidentul. Foto: hessennews.tc

Un alt șofer român, în vârstă de 30 de ani, care circula la volanul unei furgonete în spatele TIR-ului condus de conaționalul său, a frânat de asemenea văzând condițiile de trafic. Un șofer polonez însă, care conducea un alt TIR și se afla în spatele furgonetei condusă de românul de 30 de ani, nu a văzut că mașinile din fața sa au frânat și a lovit furgoneta din plin, împingând-o astfel în TIR-ul din față.

Locul accidentului. Foto: hessennews.tv

În urma impactului, furgoneta a fost strivită practic între cele două automarfare, iar șoferul român a rămas blocat între fiarele mașinii, fiind nevoie de intervenția unei echipe de descarcere a pompierilor pentru a-l extrage. Conaționalul nostru a fost transportat apoi în stare gravă la un spital din zonă.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi