sâmbătă, 23 septembrie 2023
Informația fără granițe


Horoscopul lunii august 2022. Perioadă favorabilă activităților legate de familie și casă

Scris de: Mircea Iordache , înv Evenimente Informații utile - vineri, 29 iulie 2022 Etichete: ,

Activitatea principală din luna august 2022 se va focusa pe chestiunile legate de casă și familie. Aceasta poate fi destul de propice pentru a face reparații, curățenie. Acum vă puteți afirma inclusiv în grădină, chiar și cei care înainte erau sceptici cu privire la acest domeniu se vor bucura de astfel de activități.

Este foarte important să evitați graba nejustificată în acțiunile voastre, deoarece poate provoca rezultate nesatisfăcătoare. Nu este nevoie să implicați persoane apropiate și rude, dacă acestea nu o fac de bunăvoie. Este mai bine să faceți singuri activitățile care vă plac.

Din punct de vedere intelectual, luna august poate să nu fie foarte productivă. Configurația astrologică indică faptul că va fi dificil să veniți cu ceva nou sau să luați decizii rapide. Dar, în același timp, capacitatea voastră analitică va crește semnificativ. Vă puteți întoarce la acele gânduri și idei care v-au venit mai demult și vi le veți aminti. Este, de asemenea, un moment bun pentru a corecta greșelile din trecut.

În viața personală, luna august pare a fi destul de favorabilă. În această lună, mulți dintre voi veți avea dorința unor relații frumoase și vibrante, povești de dragoste memorabile și extra-aventuri. Această tendință este însă mai accentuată pentru primele două decade ale lunii. Ulterior, totul va reveni la un normal.

BERBEC

În luna august, nativii Berbec vor fi foarte activi acasă, precum și în orice chestiuni legate de familie și proprietatea pe care o dețin. Relațiile cu rudele vor deveni mai dinamice, mai deschise, dar este posibil ca în unele cazuri să devină mai conflictuale.

Această perioadă poate fi folosită cu succes pentru a îndeplini treburile casnice care necesită putere fizică sau doar un plus de energie. În relațiile personale, întâlnirile nativilor Berbec cu foștii parteneri nu sunt excluse. În același timp, situația astrologică indică și probabilitatea unor noi relații de dragoste, precum și îmbunătățirea relațiilor actuale.

- Continuarea după publicitate -

Încercați să recunoașteți greșelile făcute în relațiile din trecut și să încercați a nu le repeta în viitor. Iar asupra ideilor creative care au apărut recent, acum merită să le acordați mai multă atenție. Este foarte probabil să vi se pară extrem de interesante.

Zile favorabile: 8, 9, 17, 18, 27 și 28 august.

TAUR

În cursul lunii august, nativii Taur vor putea reveni la sarcinile legate de casă, rude sau proprietăți, pe care nu au reușit să le finalizeze anterior. În această lună, puteți să vă revizuiți planurile, să finalizați sau să perfecționați ceva.

- Continuarea după publicitate -

Este posibil să primiți vești bune de la persoane cu care nu ați mai comunicat de mult. În conversațiile cu oamenii din jurul vostru, puteți deveni mai agreabili ca oricând. Luna aceasta va aduce mai multă activitate în comunicarea voastră cu ceilalți.

Este posibil să mergeți mai des cu mașina, mai ales pe distanțe scurte. Relațiile voastre cu frații, surorile sau vecinii vor deveni mai deschise, dar în unele perioade nu este exclusă apariția unor situații conflictuale cu unii dintre ei.

Zile favorabile: 1, 2, 10, 11, 20, 21, 29 și 30 august.

GEMENI

Locația planetelor din luna august sugerează că nativii Gemeni vor fi foarte activi în rezolvarea problemelor financiare. Acum veți avea suficientă energie pentru a câștiga mai mulți bani. Chiar veți avea o dorință puternică pentru acest lucru.

- Continuarea după publicitate -

Dar veniturile mari vor putea fi compensate de cheltuieli la fel de mari. Astrele spun că veți deveni mai energici în toate activitățile voastre. Trebuie să vă controlați cheltuielile cu mai multă atenție, dacă doriți să deveniți independenți financiar.

Luna aceasta sunt probabile și unele întâlniri cu foști colegi de clasă, este posibil să primiți vești sau informații de la foști vecini sau de la persoane cu care ați avut relații de prietenie în trecut.

Zile favorabile: 4, 12, 13, 22, 23 și 31 august.

- Continuarea după publicitate -

RAC

Pe parcursul lunii august, nativii Rac vor simți un val de vitalitate și energie, vor observa că reușesc să facă multe lucruri într-un timp foarte scurt. Abnegația și curajul vor crește în comportamentul vostru.

Este recomandat să petreceți această perioadă într-un mod cât mai activ. Aveți grijă de aspectul vostru, acum exercițiile fizice vă vor modifica aspectul fizic aproape instantaneu. În domeniul financiar, veți avea noroc, mai ales în primele două decade ale lunii august.

- Continuarea după publicitate -

Dar orice decizie ar trebui luată acum ținând cont de experiențele voastre anterioare. Acesta poate fi, de asemenea, un moment bun pentru a vă revizui balanța dintre cheltuielile și veniturile de luna trecută.

Zile favorabile: 6, 7, 15, 16, 25 și 26 august.

LEU

Luna august va fi o perioadă de analiză pentru nativii Leu. Activitatea voastră principală va fi îndreptată către propriile voastre persoane, astfel încât veți dori să vă explorați mai bine lumea interioară.

Aceasta este o perioadă bună pentru a vă studia psihologia și comportamentul. Va fi mai dificil pentru voi să exprimați gândurile voastre altora, ceea ce nu înseamnă că nu veți avea idei noi. Doar că acum ar trebui să fie analizate temeinic, gândite în detaliu.

Luna aceasta, sociabilitatea voastră va fi mai redusă, dar abilitățile voastre analitice vor crește. Veți putea să vă evaluați trecutul într-un mod mai obiectiv, să studiați motivele propriilor succese sau eșecuri.

Zile favorabile: 8, 9, 17, 18, 27 și 28 august.

FECIOARĂ

În august, nativii Fecioară au o perioadă minunată pentru a-și implementa în mod activ propriile planuri și idei. În această lună, puteți conta atât pe ajutorul prietenilor, cât și al oamenilor care au aceleași idei cu voi.

Relațiile cu aceștia vor deveni mai dinamice și mai deschise. Perioada va fi marcată de activități comune, relațiile din cadrul echipei din care faceți parte vor deveni mai constructive, de multe ori acest lucru se va întâmpla din inițiativa voastră.

În luna august, va trebui să petreceți ceva timp singuri cu voi înșivă. Acest lucru vă va ajuta să analizați trecutul, să înțelegeți mai bine experiențele interioare. Pentru asta, puteți citi scrisori vechi sau vă puteți uita la fotografii sau filmări din trecut.

Zile favorabile: 1, 2, 10, 11, 20, 21, 29 și 30 august.

BALANȚĂ

Luna august pentru nativii Balanță promite să fie o perioadă de realizare activă a propriilor obiective. Acum puteți implementa eficient proiectele concepute anterior. Succesul va depinde în mare măsură de hotărârea, perseverența și energia voastră.

Unele conflicte cu superiorii și oamenii influenți nu sunt excluse în această lună. Pentru a evita problemele serioase, ar trebui să fiți mai atenți în activități și să nu atrageți prea multă atenția asupra voastră.

Încercați să vă protejați cât mai mult posibil de conflictele pe care decideți să le inițiați. Luna aceasta, este foarte posibil să reveniți la vechi planuri și idei pe care acum le veți putea elabora mai detaliat.

Zile favorabile: 4, 12, 13, 22, 23 și 31 august.

SCORPION

Nativii Scorpion vor arăta un interes activ pentru cunoaștere și pentru dobândirea de noi experiențe de viață pe parcursul lunii august. În această perioadă, veți manifesta interes pentru noi cunoștințe și, prin urmare, procesul de învățare va fi destul de activ.

De asemenea, vă crește și pofta de călătorie, mai ales cele în care există și un cât de mic element de aventură. Noi cunoștințe sunt posibile în decursul călătoriilor voastre. Acum, odihna activă poate fi mai interesantă și mai utilă ca oricând.

În august, veți avea ocazia să vă reconsiderați obiectivele și prioritățile vieții. Este posibil să decideți să vă finalizați planurile mai vechi și să implementați cu mult succes ceva ce nu credeați înainte că sunteți capabili.

Zile favorabile: 6, 7, 15, 16, 25 și 26 august.

SĂGETĂTOR

Amplasarea planetelor în această lună sugerează faptul că nativilor Săgetător le va spori spiritul de aventură. În același timp, înclinația voastră pentru tot ceea ce înseamnă adrenalină va crește considerabil în luna august.

Din păcate, acest lucru poate duce nu numai la senzații tari, ci și la anumite necazuri. Pentru a le evita, trebuie să nu uitați de regulile de siguranță. De asemenea, se va intensifica în această perioadă și activitatea în relația voastră amoroasă. Și aici merită să respectați măsura și să vă ghidați după argumentele rațiunii.

August va fi o perioadă bună pentru revizuirea cunoștințelor dobândite anterior. Este posibil ca interesul pentru anumite domenii ale vieții să reapară cu o vigoare reînnoită, iar acest lucru poate însemna o schimbare de direcție în cariera profesională.

Zile favorabile: 8, 9, 17, 18, 27 și 28 august.

CAPRICORN

În luna august, nativii Capricorn vor deveni mai activi în relațiile cu ceilalți. În primul rând, acest lucru se va manifesta în relațiile personale și de afaceri. Veți deveni mai deschiși, dar în același timp mai hotărâți și mai curajoși.

Vă va fi mai ușor să-i convingeți pe ceilalți de orice sau, dimpotrivă, să refuzați orice oferte din partea celorlalți. Este important ca această deschidere să nu se transforme în lipsă de tact, iar asertivitatea voastră să nu se transforme în grosolănie.

Păstrând o comunicare decentă, nu numai că vă puteți îmbunătăți relațiile de afaceri și personale, ci și veți găsi compania persoanelor cu care vă place să interacționați. Luna aceasta se va dovedi a fi favorabilă și pentru rezolvarea problemelor legate de datorii și împrumuturi.

Zile favorabile: 1, 2, 10, 11, 20, 21, 29 și 30 august.

VĂRSĂTOR

Astrele recomandă nativilor Vărsător să muncească mai mult în luna august. Veți avea suficientă putere și energie pentru asta și veți putea face față sarcinilor mai repede decât de obicei. Eficiența activităților voastre va fi foarte mare, dar numai dacă nu vă grăbiți prea mult.

Dacă v-ați programat o vacanță pentru luna august, încercați să faceți treburile casnice sau doar petreceți timpul cu beneficii pentru sănătatea voastră! Este recomandat să vizitați o stațiune balneară pentru prevenirea anumitor afecțiuni.

În relațiile personale, în această lună nu este exclusă reactualizarea unor probleme mai vechi, mai ales a celor pe care nu le-ați rezolvat până acum. Sunt posibile și întâlniri cu vechi cunoștințe sau cu persoane cu care ați avut o relație îndelungată.

Zile favorabile: 4, 12, 13, 22, 23 și 31 august.

PEȘTI

Amplasarea planetelor în luna august indică faptul că nativii Pești vor deveni mai atenți și mai îndrăzneți în a face față partenerilor lor. Componenta intimă a motivației la eventuale noi cunoștințe poate deveni destul de comună, dar starea de spirit romantică va fi adesea predominantă.

Această perioadă este bună pentru întâlniri, pentru a aduce mai multă pasiune în relațiile existente sau pentru a începe noi relații de dragoste. August este, de asemenea, o perioadă bună pentru divertisment activ, participarea la petreceri, participarea la jocuri și activități sportive, inclusiv cu copiii.

La locul de muncă, ar trebui să fiți mai atenți, deoarece o atitudine neglijentă față de îndatoririle voastre va duce inevitabil la greșeli. De asemenea, nu ar trebui să vă asumați proiecte noi, dacă încă aveți treburi neterminate.

Zile favorabile: 6, 7, 15, 16, 25 și 26 august.

 

DISTRIBUIE