duminică, 4 decembrie 2022
Informația fără granițe


Horoscopul lunii iulie 2022 – o perioadă favorabilă vacanțelor și distracției

Scris de: Mircea Iordache , înv Articole corelate Cultură Informații utile - marți, 28 iunie 2022 Etichete: , , ,

Iulie 2022 va fi o lună favorabilă în multe domenii ale vieții noastre. Relațiile personale din această perioadă se vor baza foarte mult pe sentimente și emoții. Va exista dorința unei legături stabile care să fie, în același timp, profundă și emoțională.

În relațiile existente, va exista mai multă grijă pentru persoana iubită, mulți vor dori să se protejeze de factorii și circumstanțele externe. Noile cunoștințe din iulie pot duce la începutul unei relații romantice serioase, care în viitor se va putea transforma într-una oficială.

În relațiile de familie, în iulie totul se va dezvolta în sens pozitiv. Acesta este un moment minunat pentru a întări legăturile cu membrii familiei, pentru a uita de nemulțumirile vechi. Relațiile cu rudele se vor îmbunătăți și ele, vor deveni mai deschise și mai amiabile. Este, de asemenea, un moment bun să vizitați sau să primiți prieteni în casa voastră.

Iulie va fi o perioadă benefică pentru rezolvarea problemelor legate de locuința voastră. Luna aceasta este favorabilă pentru achiziționarea de imobile, precum și pentru a vă face locuința mai confortabilă și mai sigură. În astfel de cazuri, este recomandat să vă ascultați intuiția.

În comunicare, iulie va fi o perioadă foarte activă. Veți fi mai curioși și veți căuta în mod activ cunoștințe noi. Pe parcursul acestei luni, abilitățile intelectuale și erudiția vor fi în atenția voastră. Cu ajutorul acestor calități, puteți câștiga o bună reputație, obținând respect sau aprobare din partea celorlalți.

Prima jumătate a lunii iulie va fi de succes și din punct de vedere material. Această perioadă a lunii poate fi folosită pentru a începe propria afacere sau a demara un nou proiect comercial. De asemenea, iulie este o lună perfectă pentru petrecerea unor vacanțe de vis.

BERBEC

Poziția planetelor în iulie vă promite, dragi nativi Berbec, multe călătorii! Pot fi atât de afaceri, cât și călătorii obișnuite, în afara orașului sau în stațiuni de agrement. Comunicarea în luna iulie va deveni mai selectivă și mai de încredere.

Dar din moment ce majoritatea voastră sunteț deja caracterizați de deschiderea în comunicare, în iulie merită să monitorizați cu mai multă atenție ceea ce spuneți, mai ales în perioada vacanței, atunci când vă veți face noi cunoștințe.

Luna iulie va fi favorabilă și pentru rezolvarea problemelor legate de casă și familie, pentru ameliorarea relațiilor cu rudele apropiate. Puteți face reparații, probleme legate de imobiliare, iar îmbunătățirea vizibilă a situației financiare va contribui și ea la acest demers.

Zile favorabile: 3, 12, 13, 21, 22, 30 și 31 iulie.

TAUR

Iulie este caracterizată prin multă comunicare plăcută, dragi nativi Taur! Starea voastră de spirit pe tot parcursul lunii va fi optimistă, veți putea da dovadă de generozitate și altruism. În acest sens, vă va ajuta și farmecul vostru natural.

Luna iulie va aduce nativilor celibatari multe oportunități de flirt, iar noile cunoștințe nu sunt excluse, mai ales în timpul concediului. În plus, puteți fi activi și în domeniul financiar, unde majoritatea problemelor vor fi soluționate.

Acum sunteți capabili să vedeți perspective pe care alții ar putea să nu le observe, iar dacă învingeți acea comoditate, pe care astrele o dăruiesc adesea cu generozitate nativilor Taur, puteți obține succese uimitoare.

Zile favorabile: 5, 6, 14, 15, 23, 24 și 25 iulie.

GEMENI

Configurația planetelor din luna iulie vă promite, dragi nativi Gemeni, o vitalitate sporită în orice activitate! Veți simți cum vă cuprinde un val de energie, determinare și curaj. Totuși, este foarte important să folosiți această energie suplimentară pentru fapte bune, și nu pentru certuri și dispute inutile.

Aceasta este, de asemenea, o perioadă minunată pentru a practica diferite sporturi, dar nu din cele extreme. Exercițiile fizice regulate vor permite nativilor Gemeni să-și îmbunătățească silueta, mai ales că vor să arate bine la plajă.

Veți avea noroc în anumite demersuri financiare. Acum, dorința pentru a face bani va crește. De asemenea, puteți face achiziții profitabile, iar sesiunea de cumpărături vă aduce mari satisfacții, în special în cazul nativelor dependente de shopping.

Zile favorabile: 7, 8, 16, 17, 26 și 27 iulie.

RAC

Dragi nativi Rac, în luna iulie vă puteți arăta cel mai bine farmecul cu care ați fost înzestrați! Veți fi mai atenți decât de obicei la aspectul și comportamentul vostru. Vă puteți schimba imaginea prin articole de îmbrăcăminte noi sau pur și simplu cu o nouă coafură.

Dacă vreți să deveniți mai atractivi în ochii celorlalți, atunci ar trebui să fiți atenți la atitudinea voastră față de cei din jur. Fiți mai toleranți, mai înțelepți și mai buni, atât cu cei dragi, cât și cu străinii pe care-i veți întâlni în vacanță!

Iulie va aduce nativilor Rac o mulțime de planuri și idei noi, dar dintre ele merită să le prioritizați pe cele care țin de zona financiară. Anumite proiecte trebuie să le analizați mai amănunțit, ca apoi le puteți implementa cu succes.

Zile favorabile: 1, 2, 9, 10, 18, 19, 28 și 29 iulie.

LEU

Dragi nativi Leu, în luna iulie veți fi cei mai activi în domeniul comunicării și al interacțiunii cu oamenii! Luna aceasta este grozavă atât pentru munca în echipă, cât și pentru relaxarea cu prietenii.

Iar dintre toate activitățile recreative, le veți prefera pe cele dinamice. În cursul lunii iulie veți observa și o creștere a curiozității voastre, în vacanță veți dori să vizitați mai multe obiective istorice. Cunoștințele asimilate în grabă vor fi probabil superficiale, dar vă veți îmbunătăți considerabil erudiția.

Configurația voastră astrală din iulie indică, de asemenea, că acum veți putea comunica mult mai ușor cu ceilalți. Alegerea unui subiect de conversație nu va fi o problemă, chiar și atunci când veți întâlni persoane necunoscute.

Zile favorabile: 3, 4, 12, 13, 21, 22, 30 și 31 iulie.

FECIOARĂ

O anumită doză de singurătate poate fi destul de plăcută pentru voi, dragi nativi Fecioară, pe parcursul lunii iulie! Acum va fi cu adevărat mai ușor să vă adunați gândurile și asta nu este posibil decât dacă sunteți doar cu voi înșivă.

Prin urmare, chiar și plimbările scurte, mai ales în parc sau în locuri situate în apropierea întinderilor de apă, pot contribui la apariția unor idei noi și foarte constructive. În schimb, dacă vreți să vă distrați, puteți aranja o întâlnire cu prietenii. Comunicarea cu ei pe parcursul acestei luni va fi extrem de reușită și armonioasă.

Pentru nativii celibatari, iulie va fi o perioadă favorabilă relațiilor sentimentale. Probabilitatea de aventuri amoroase și de noi cunoștințe romantice pentru voi va fi mare, mai ales în prima jumătate a lunii.

Zile favorabile: 5, 6, 14, 15, 23, 24 și 25 iulie.

BALANȚĂ

Dorința activă de vă face noi cunoștințe, dezvoltarea personală, dobândirea de noi experiențe de viață, precum și spiritul de aventură vor deveni predominante pentru voi, dragi nativi Balanță, pe tot parcursul lunii iulie!

Luna aceasta puteți pleca într-o excursie dar este indicat să alegeți o vacanță activă, și nu doar relaxare pe plajă sau într-un sanatoriu. Este important ca în timpul odihnei să puteți învăța ceva nou și chiar mai mult, să obțineți anumite cunoștințe pe cont propriu.

În atingerea obiectivelor voastre, pe tot parcursul lunii iulie ar trebui să arătați nu numai altruismul care vă caracterizează, ci și farmecul pe care natura vi l-a acordat cu atâta generozitate.

Zile favorabile: 7, 8, 16, 17, 26 și 27 iulie.

SCORPION

Luna iulie vă va ajuta, dragi nativi Scorpion, să deveniți mai conștienți de obiectivele și prioritățile voastre în viață! Cel mai probabil, vă veți gândi destul de des la aceste chestiuni.

Este probabil ca lucrurile să nu ajungă imediat la schimbări majore, dar veți pune o bază solidă pentru transformările viitoare. Prima jumătate a lunii iulie vă poate deschide noi perspective în viața profesională.

Este posibil ca în această perioadă să aveți oferte profitabile sau să găsiți parteneri de afaceri influenți, alături de care să vă dezvoltați considerabil în domeniul profesional. De asemenea, puteți încerca să stabiliți singuri conexiunile de care aveți nevoie.

Zile favorabile: 1, 2, 9, 10, 18, 19, 28 și 29 iulie.

SĂGETĂTOR

Contextul astral din luna iulie indică faptul că voi, dragi nativi Săgetător, veți dori să preluați conducerea atât în relațiile personale, cât și de afaceri! În această perioadă, vă puteți strădui în mod activ să vă îmbunătățiți relația sentimentală și, în același timp, vă veți exprima deschis plângerile.

Nu sunt excluse diverse conflicte și confruntări. S-ar putea să vi se pară că oamenii din jur au întors armele împotriva voastră dar, în realitate, cel mai probabil, pur și simplu voi ați devenit mai frustrați și mai nemulțumiți.

Pentru a evita certurile inutile, este recomandat să vă înmuiați puțin comportamentul. Astfel, veți putea să uniți oameni activi în jurul vostru și să îmbunătățiți relațiile personale și de afaceri, făcându-le mai transparente și mai ușor de înțeles.

Zile favorabile: 3, 4, 12, 13, 21, 22, 30 și 31 iulie.

CAPRICORN

Pentru voi, dragi nativi Capricorn, luna iulie va fi o perioadă foarte activă și plină de evenimente. În această perioadă, vă puteți aștepta la mult efort pe care îl puteți gestiona eficient. Pentru a face acest lucru, totuși, va trebui să vă folosiți aproape toată energia.

Luna aceasta este recomandat să găsiți timp și pentru activități relaxante, în aer liber. Fiți atenți la sănătatea vostră! În relațiile personale, aceasta este o perioadă importantă, deoarece vă ajută la întărirea relațiilor amoroase. Încercați să adăugați un plus de romantism relațiilor existente!

Dacă sunteți unii dintre acei nativi care nu și-au întâlnit încă dragostea, atunci acum este timpul să faceți câțiva pași în această direcție. Fiți naturali și nu forțați nota, iar norocul vă va zâmbi cu siguranță!

Zile favorabile: 5, 6, 14, 15, 23, 24 și 25 iulie.

VĂRSĂTOR

Dragi nativi Vărsător, poziția planetelor în luna iulie prevestește o perioadă foarte romantică! Veți deveni mai activi și mai creativi în relațiile cu sexul opus. Nativele Vărsător, vor fi capabile să ia ei ele însele inițiativa, iar nativii vor deveni vizibil mai curajoși și mai hotărâți.

Veți dori mai mult romantism și aventuri amoroase. În vacanță, celibatarii pot întâlni pe cineva care să le împărtășească aspirațiile. În relațiile existente, merită să creați mai multă atractivitate, adăugând un element de joacă sau o aventură.

Chiar și la serviciu, va exista șansa de a începe o poveste romantică sau de a flirta cu colegii de sex opus. Activitățile din domeniul profesional se vor dezvolta prosper, așa că nu veți avea de ce să vă faceți griji.

Zile favorabile: 7, 8, 16, 17, 26 și 27 iulie.

PEȘTI

Activitățile voastre din luna iulie, dragi nativi Pești, vor beneficia de un plus de vitalitate! Acum merită să direcționați energia către acele treburi care necesită folosirea forței fizice. În caz contrar, excesul vostru de energie poate duce la conflicte și certuri.

Relațiile cu rudele și membrii familiei voastre vor fi activate în această perioadă și vor deveni mai deschise. Nativii familiști vor putea construi relații bune cu copiii lor. Pentru celibatari, luna iulie le promite câteva întâlniri, unde sunt probabile noi cunoștințe.

Asigurați-vă că găsiți timp suficient pentru divertisment, relaxare și distracție! Dacă sunteți deja într-o relație, atunci probabil că acum doriți să dedicați mai mult timp relaxării sau activităților distractive în compania persoanei iubite.

Zile favorabile: 1, 2, 9, 10, 18, 19, 28 și 29 iulie.

Trimite acest articol și prietenilor tăi