luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 11 – 17 aprilie 2022

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Din diaspora Știri - duminică, 10 aprilie 2022 Etichete: , ,

Prima jumătate a acestei săptămâni va aduce reînnoire pe tărâmul simțurilor. Acum vă puteți privi partenerul într-un mod nou. Acest lucru va adăuga dinamică relației voastre și va crește atracția unuia față de celălalt.

Pentru a activa acest proces, este recomandat să faceți ceva neobișnuit împreună cu persoana iubită: de exemplu, să mergeți undeva unde nu ați mai fost până acum. Vă puteți surprinde sufletul pereche cu ceva anume.

- Continuarea după publicitate -

Această perioadă este grozavă și pentru a vă face noi cunoștințe. Dar nu trebuie să le cereți prietenilor să fie intermediari în această problemă picantă. Faceți primul pas pe cont propriu, deoarece în acest caz șansa unei cunoștințe de succes și a unei întâlniri romantice neobișnuite este mult mai mare.

A doua jumătate a săptămânii este mai puțin favorabilă. Până în weekend, cel mai probabil, oboseala se va acumula. De aceea, nu este recomandat să vă faceți planuri grandioase pentru sâmbătă și duminică, ci să vă dedicați acest timp unor activități relaxante.

BERBEC

- Continuarea după publicitate -

La începutul săptămânii, Berbecii vor fi neobișnuit de plăcuți în comunicare. Atitudinea voastră prietenoasă față de oameni, abordarea atentă și plină de tact față de ei vor afecta în mod favorabil relațiile cu ceilalți.

Acesta este un moment minunat pentru împăcarea cu vecinii, rudele, cunoscuții, prietenii. Principalul lucru este că inițiativa vine de la voi personal. Este, de asemenea, un moment bun pentru studiu, corespondență sau noi cunoștințe.

Între timp, la mijlocul săptămânii, accentul se va muta pe parteneriate. În căsătorie, una dintre situațiile neplăcute din trecut se poate repeta. De exemplu, unele informații care v-au fost ascunse vor ajunge la voi.

Nu este exclusă o confruntare între voi și partenerul vostru. Totul se rezolvă însă sâmbătă și duminică, deoarece o excursie inopinată în afara orașului va fi grozavă și va adăuga pozitivitate vieții voastre.

TAUR

- Continuarea după publicitate -

La început de săptămână, Taurii vor fi în centrul problemelor financiare și materiale. Acestea sunt zile bune atât pentru a face bani, cât și pentru a-i cheltui. Valorile materiale vă vor oferi o plăcere deosebită în această perioadă.

Prin urmare, chiar și cumpărarea de lucruri din magazine va fi un eveniment vesel. Mai mult, veți putea alege un produs care va satisface cele mai exigente cerințe din punct de vedere estetic și calitativ.

Mijlocul săptămânii este oarecum haotic. Poate că veți avea niște activități comune cu prietenii, dar aceștia se vor mișca extrem de încet, cu întârzieri. Încercați să nu promiteți nimic în aceste zile, deoarece va fi destul de greu să vă țineți de cuvânt.

La sfârșitul săptămânii, mai ales în weekend, trebuie să aveți grijă de sănătatea voastră. Aceste zile sunt marcate de un declin energetic, de aceea este recomandat să dedicați mai mult timp odihnei și somnului.

GEMENI

- Continuarea după publicitate -

Gemenii așteaptă o perioadă minunată în acest început de săptămână. Veți fi veseli și bine dispuși, iar asta nu va trece neobservat. Luni sau marți puteți vizita salonul de înfrumusețare. Vă gândiți cum puteți deveni mai atractivi și mai irezistibili. Cu siguranță veți reuși.

De asemenea, aceste zile pot fi petrecute pentru o comunicare prietenoasă în cercul de oameni cu gânduri similare. La mijlocul săptămânii, s-ar putea să întâlniți fără să vreți o persoană cu care ați avut o relație romantică în trecut.

Dacă doriți să vă reconectați după o ceartă sau despărțire, atunci puteți face o astfel de încercare miercuri sau joi. La sfârșitul săptămânii, trebuie să vă urmăriți cu mai multă atenție copiii (dacă îi aveți), deoarece comportamentul lor vă poate îngrijora.

RAC

În acest început de săptămână, astrele sfătuiesc Racii să petreacă mai mult timp în singurătate. Cu siguranță vă doriți pace și liniște, pentru a lua o pauză de la agitația vieții de zi cu zi.

- Te-ar mai putea interesa -

Acesta este un moment grozav pentru practici spirituale, aducând lumea interioară într-o stare de echilibru și armonie. Chiar dacă sunteți foarte ocupați și aveți puțin timp liber, măcar încercați să faceți ședințe de meditație înainte de culcare.

În aceste zile, rugăciunea are o putere deosebită. În plus, veți putea afla informații care înainte vă erau inaccesibile. Mijlocul săptămânii este nefavorabil pentru soluționarea problemelor legate de chestiuni financiare.

Este posibil să faceți mai multe călătorii pentru același caz, din cauza complexității problemelor. Sfârșitul săptămânii poate fi dificil pentru relațiile de familie. Nu este de dorit să începeți o curățenie generală sau o reparație în acest weekend.

LEU

Leii își vor îmbunătăți considerabil relațiile cu prietenii în această săptămână. Comunicarea cu ei vă va face o mare plăcere. Nu trebuie să refuzați o invitație de a participa la o petrecere amicală, puteți chiar să organizați singuri o astfel de întâlnire.

- Continuarea după publicitate -

Cel mai bine este să comunicați într-un cadru informal: într-un club sau cafenea. Tot în această perioadă, cel mai probabil, este activată corespondența pe Internet. Este posibil să fiși implicați în conversații interesante pe forumuri, site-uri de întâlniri sau rețele sociale. Probabil că, după ceva timp, comunicarea din virtual să se mute în real.

Mijlocul săptămânii este nefavorabil pentru călătoriile cu mașina prin oraș, deoarece există o probabilitate mare de a intra într-un ambuteiaj, petrecând mult timp așteptând deblocarea traficului. La sfârșitul săptămânii, încercați să nu intrați în certuri cu vecinii și rudele.

FECIOARĂ

La începutul săptămânii, totul se va dovedi surprinzător de ușor pentru Fecioare. De îndată ce vă formulați un obiectiv, imediat vor începe să vă fie îndeplinite dorințele.

În acest sens, luni și marți pot fi numite zile magice. Cel mai important lucru acum este să acționați cu calm, fără grabă. O abordare atentă, a soluționării anumitor probleme vă poate oferi mult mai mult decât acțiuni impulsive, pline de ambiguitate. De exemplu, vă puteți armoniza relația cu părinții sau șefii.

- Continuarea după publicitate -

Mijlocul săptămânii va avea o semnificație specială pentru relația voastră conjugală. Este posibil să rezolvați o problemă care a fost anterior pe ordinea de zi. La sfârșitul săptămânii, puteți simți o lipsă acută de numerar pentru anumite achiziții.

BALANȚĂ

La începutul săptămânii, pentru Balanțe este momentul potrivit de a participa la evenimente festive: nunți, aniversari, ceremonii de nuntă sau alte petreceri.

Dacă plecați într-o excursie turistică luni sau marți cu partenerul, atunci cel mai probabil călătoria va fi minunată și vă va oferi multe noi experiențe plăcute. În această perioadă, veți putea rezolva cu ușurință litigiile juridice și veți ajunge la un acord.

Cei care studiază la universitate își vor putea îmbunătăți relațiile cu profesorii. La mijlocul săptămânii, astrele vă sfătuiesc să acordați o atenție deosebită sănătății voastre. Leziunile ușoare și bolile infecțioase nu sunt excluse.

În weekend, încercați să evitați discutarea unor probleme dureroase cu partenerul vostru, deoarece în această perioadă înțelegerea reciprocă este puțin probabil să fie realizată.

SCORPION

La începutul acestei săptămâni, astrele îi favorizează pe Scorpioni în efectuarea tranzacţiilor financiare. Poate că acum veți putea avea acces la resursele materiale ale altor persoane.

De exemplu, aceștia vă pot împrumuta bani sau pur și simplu vă pot transfera bani pe o anumită perioadă de timp, pentru depozitare. Este, de asemenea, un moment bun pentru proceduri medicale și preventive.

Îngrijirea corpului va avea un efect pozitiv asupra sănătății voastre. Dacă ați suferit recent o intervenție chirurgicală, vă veți recupera rapid. La mijlocul săptămânii, s-ar putea să întâlniți o persoană cu care ați avut nu demult o relație romantică.

Este posibil să vă decideți să vă reînnoiți relația. La sfârșitul săptămânii, poate apărea o scădere a energiei, astfel încât va apărea o senzație de slăbiciune, de oboseală crescută. Trebuie să vă odihniți mai mult și să munciți mai puțin.

SĂGETĂTOR

Începutul săptămânii pentru Săgetător se va desfășura pe un val de optimism. Acest lucru va fi resimțit în special de cei îndrăgostiți. Vă așteaptă multe surprize plăcute și noi impresii.

În această perioadă, puteți merge la concerte, cinematografe, expoziții sau alte evenimente sociale. Senzația de bucurie și libertate incredibilă vă vor copleși literalmente.

Sunt posibile mărturisiri de dragoste și chiar cereri în căsătorie. Acesta este un moment bun pentru logodnă și căsătorie. Relațiile conjugale deja stabilite trăiesc o perioadă de reînnoire a sentimentelor.

Veți putea să vă vedeți partenerul într-un mod nou, să descoperiți la el calități pe care nu le-ați observat înainte. Între timp, mijlocul săptămânii este nefavorabil pentru reparații și curățenie în locuință. În weekend, poate apărea o ceartă într-o relație de prietenie.

CAPRICORN

La începutul acestei săptămâni, Capricornii ar putea dori să schimbe ceva în locuința lor. Poate fi vorba de o reamenajare a mobilierului sau o renovare completă a decorului interior.

Dacă vă doriți de mai mult timp să cumpărați un animal de companie, acum este momentul să o faceți. Cel mai probabil, în această perioadă veți face curățenie în casă cu mare drag și veți avea grijă de animalele de companie și de plantele pe care le dețineți.

Cu cât locuința devine mai curată și mai frumoasă, cu atât starea voastră de bine va fi mai accentuată. De asemenea, amintiți-vă că dragostea pentru corpul vostru este esențială pentru sănătate.

În această perioadă, puteți începe o dietă. La mijlocul săptămânii, cel mai probabil, va deveni mai dificil să găsiți un limbaj comun cu oamenii mai în vârstă și mai experimentați decât voi. Sfârșitul săptămânii nu este propice pentru întâlniri cu familia lărgită și discutarea unor probleme comune.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii pot începe o nouă relație romantică la începutul acestei săptămâni. Evenimentul poate avea loc oriunde, pe stradă, într-un mijloc de transport sau într-o cafenea de pe marginea drumului.

Este imposibil de spus cu certitudine că noua relație va fi pe termen lung. Relația poate să nu se transforme într-o poveste de dragoste, dar impresiile plăcute din ea vor rămâne totuși. Este și o perioadă favorabilă pentru comunicarea cu copiii, care vă vor încânta cu succesele lor.

Încercați să faceți ceva frumos pentru copilul vostru: de exemplu, duceți-l la un teatru de păpuși sau la circ. Făcând ceva plăcut pentru cei dragi, vă oferiți și vouă înșivă o plăcere nespusă. Mijlocul săptămânii este nefavorabil pentru achiziționarea în avans a biletelor de avion sau de tren.

De asemenea, nu vă grăbiți să cheltuiți bani pe achiziții majore, deoarece s-ar putea să plătiți mai puțin pentru ele mai târziu. Nu este recomandat să planificați nicio excursie în acest weekend.

PEȘTI

La începutul săptămânii, Peștii ar putea dori să-și decoreze casa cu ceva frumos: de exemplu, vor cumpăra un candelabru sau un tablou. Vă îndreptați eforturile către îmbunătățirea confortului locuinței.

Acest lucru se aplică în primul rând achiziției de articole de interior, datorită cărora viața voastră va deveni mai plăcută și mai confortabilă. Puteți cumpăra aparate electrocasnice care vă ușurează treburile casnice.

Tot în această perioadă trebuie acordată atenție relațiilor de familie și climatului psihologic. Veți putea depăși nemulțumirile anterioare și veți ajunge la acea stare de armonie care face viața de familie extraordinar de atractivă.

La mijlocul săptămânii, trebuie să vă odihniți mai mult. În caz contrar, durerile de cap nu sunt excluse. La sfârșitul săptămânii, astrele vă recomandă să vă abțineți de la efectuarea unor achiziții mari.