miercuri, 31 mai 2023
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 17-23 octombrie 2022 vă aduce prosperitate, dorința de auto-dezvoltare și distracție în weekend

Scris de: Mircea Iordache , înv Articole corelate Cultură Fără categorie Informații utile - sâmbătă, 15 octombrie 2022

Această săptămână este favorabilă în special în domeniul economiei, afacerilor și politicii. În prima jumătate a săptămânii, veți putea acționa în mod activ, dar în același timp cu atenție și consecvență. Această abordare vă va ajuta să obțineți succesul pe care îl meritați. Punctualitatea și atenția la detalii în această perioadă vor fi importante în orice activitate.

A doua jumătate a săptămânii va fi o perioadă mai aglomerată și, în același timp, mai stresantă. Acum vă veți înțelege mai bine pe voi înșivă, vă veți putea ocupa de dorințele și nevoile voastre interioare. Dorința pentru auto-dezvoltare va crește, dar înainte de a merge mai departe, va trebui să decideți ce aveți deja și pentru ce obiectiv vă străduiți.

Pentru relațiile personale, weekend-ul va fi un moment foarte favorabil care vă poate aduce noi cunoștințe, datorită înclinației voastre pentru flirt și socializare. Vă veți putea bucura de comunicarea cu persoane interesante și atractive. Vă veți bucura de călătorii scurte sau de mici evenimente sociale de natură distractivă.

BERBEC

Nativii Berbecul în această săptămână vor trebui să-și reevalueze rutina zilnică într-un mod nou. Este posibil să descoperiți că trebuie să faceți modificări în programul vostru pentru a fi mai productivi.

Acum se recomandă să dedicați mai mult timp sănătății și treburilor, precum și să reduceți timpul de comunicare cu prietenii. O conversație neplăcută cu unul dintre cunoscuții voștrii vă poate împinge la această decizie. Nu trebuie să vă simțiți jigniți de cei care vă fac remarci critice.

Încercați să profitați la maximum de cuvintele altora și trageți concluziile necesare pentru voi. Sarcina principală a acestei săptămâni este de a vă restructura regimul de viață pentru a face mai mult. Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru a lupta împotriva obiceiurilor proaste.

TAUR

Pentru nativii Taur, tema principală a săptămânii vor fi relațiile amoroase. Veți putea simți că au loc schimbări ciudate în viața voastră personală. Pentru unii nativi, vi se va părea că a sosit momentul să oficializați relația cu persoana iubită.

Pentru alți nativi, veți putea să fiți chinuiți de îndoieli cu privire la solvabilitatea financiară a partenerului și capacitatea sa de a câștiga suficienți bani pentru a întreține o viitoare familie. Este recomandat să nu ridicați problema financiară acum, deoarece poate duce la un conflict acut.

Aceasta este o perioadă favorabilă pentru vizitarea diverselor evenimente sociale, galerii de artă sau spectacole de teatru. Dacă aveți un program de lucru neregulat, trebuie să nu lăsați lucruri importante de făcut în weekend, deoarece aveți mare nevoie de odihnă și relaxare.

GEMENI

În această săptămână, pentru nativii Gemeni accentul se va pune pe viața de familie și îmbunătățirea confortului din locuință. Dar nu totul va fi atât de simplu pe cât v-ați dori. Dacă locuiți cu părinții, atunci situațiile tensionate sau conflictuale vor fi greu de evitat.

De exemplu, dorința voastră de a vă amenaja camera în conformitate cu ideile voastre de frumusețe și confort va fi în contradicție cu opinia lor. De asemenea, nu sunt excluse litigiile pe subiectele cotidiene. Încercați să nu intrați în conflict cu familia voastră!

Pur și simplu faceți ceva util pentru locuință, de exemplu, începeți o curățenie generală sau cumpărați niște aparate electrocasnice care vă lipsesc în bucătărie. Acest lucru va împăca și va reuni întreaga familie.

RAC

Pentru nativii Rac, această săptămână va fi petrecută în contacte și călătorii extinse. Nevoia de comunicare va crește, va fi interesant pentru voi să aflați noutăți despre cele mai recente vești de la prieteni și cunoscuți.

Prin urmare, nu va fi de mirare dacă veți vorbi ore întregi la telefon sau veți sta la bârfă în cafenele sau baruri. În cursul unei astfel de comunicări, veți putea auzi zvonuri care vă vor fi neplăcute. Poate veți fi dezamăgiți de cineva pe care îl cunoașteți.

Cu toate acestea, vor fi și multe momente pozitive, vesele. De exemplu, veți întâlni o persoană interesantă într-o călătorie, cu care veți putea dezvolta o relație romantică. Weekend-ul va fi, de asemenea, un moment bun pentru a efectua activități recreative.

LEU

Nativii Leu în această săptămână vor fi preocupați cel mai mult de bunăstarea materială și de modalitățile de a o atinge. Visele voastre vor fi puternic legate de bani. Tot ceea ce vreți să realizați va necesita anumite costuri financiare. Fără bani, visul va deveni de neatins.

Cu toate acestea, situația nu va fi fără speranță. Cel mai probabil, mulți dintre voi veți avea rude care își vor exprima disponibilitatea de a vă ajuta. Tot în această săptămână, relațiile cu prietenii se pot înrăutăți pe fondul unei îmbunătățiri a situației în familie.

Va fi posibil ca la un moment dat să vă dați seama că familia vă este mai dragă și mai apropiată de voi decât compania prietenilor și a colegilor de muncă. Tocmai de aceea, în weekend veți prefera compania celor dragi în dauna prietenilor.

FECIOARĂ

În această săptămână, nativii Fecioară vor dori să-și surprindă prietenii și cunoștințele cu ceva. Și cea mai bună opțiune ar fi să vă schimbați imaginea. Înainte de a merge la un salon de înfrumusețare sau la un cosmetician, puneți întrebări printre prietenii voștri privind contactarea unor specialiști în domeniu.

Abia după aceea vă puteți înscrie la o coafură, vopsire sau alte proceduri cosmetice care vă vor transforma înfățișarea. În general, veți putea face o impresie favorabilă cunoscuților voștri. Cu toate acestea, este posibil ca nu toți colegii de la locul de muncă să perceapă schimbările în mod pozitiv.

De exemplu, superiorii voștri își pot exprima nemulțumirea față de noulvostru aspect. În acest weekend veți putea să vă reconectați cu unele dintre persoanele cu care ați avut anterior unele diferende care v-au îndepărtat.

BALANȚĂ

În această săptămână, nativii Balanță vor dori să ia o pauză de la agitația vieții de zi cu zi, să închidă toate telefoanele și să se retragă pentru o vreme. Aceasta este o perioadă bună pentru a vă concentra pe propria dezvoltare spirituală, studiind practicile spirituale din țările orientale.

Veți putea să vă rezolvați unele dintre complexele psihologice interne, să scăpați de temeri și să vă găsiți liniștea sufletească. Priviți filozofic evenimentele din jurul vostru. Tot săptămâna aceasta vă vor crește și încasările de numerar, ceea ce vă va permite să faceți achiziții plăcute și utile.

Weekendul acesta nu va fi cel mai bun moment pentru excursii turistice îndepărtate. Stați departe de reprezentanții legii, mai ales poliția rutieră, deoarece dacă veți avea ocazia să interacționați cu ei, va fi posibil să primiți amenzi.

SCORPION

Nativii Scorpion vor experimenta o schimbare în cercul lor de prieteni, în această săptămână. Va fi posibilă izbucnirea unui conflict cu unul dintre foștii prieteni, ceea ce va duce la o ceartă aprigă sau chiar la despărțire.

Pe de altă parte, în această perioadă veți cunoaște o persoană interesantă și plăcută cu care veți dezvolta relații de prietenie. Aceasta este o perioadă bună pentru comunicare creativă, pentru a obține noi impresii. Principalul câștig al acestei săptămâni vor fi oamenii noi cu care va fi interesant să comunicați.

Poate vă veți alătura unui fel de club informal care reunește oameni cu interese comune. În aceste zile, comunicarea va crește pe forumuri, în comunități sau pe rețelele de socializare de pe Internet. Vă veți face noi contacte în mediul virtual. Folosiți acest avantaj pentru dezvoltarea voastră personală!

SĂGETĂTOR

Pentru nativii  Săgetător căsătoriți, această săptămână va fi asociată cu complicații în relațiile lor. Va fi puțin probabil ca ideile și sugestiile voatre constructive pe care le veți exprima chiar de la începutul săptămânii să găsească un răspuns adecvat, înțelegere și sprijin din partea partenerului vostru.

Acesta poate fi un motiv pentru a vă reevalua relația conjugală. Poate veți descoperi că aveți scopuri și obiective comune dar asta nu va fi suficient pentru a vă consolida uniunea. Pentru a aplana toate contradicțiile, încercați să evitați conflictul direct!

Sfârșitul săptămânii va fi o perioadă favorabilă pentru a interacționa cu copiii. La începutul săptămânii, duceți-vă copilul la circ, grădina zoologică, teatru de păpuși sau cinema. Făceți ceva plăcut și memorabil pentru el, astfel încât să aibă impresii memorabile despre acest weekend pentru tot restul vieții.

CAPRICORN

Nativii Capricorn în această săptămână vor avea o poftă crescută de cunoștințe și experiențe noi. Veși putea satisface această nevoie în diferite moduri. Unii dintre voi veți putea pleca într-o călătorie interesantă și veți putea vedea o mulțime de lucruri noi și interesante.

Alții vor merge cu capul înainte în studiile lor și vor face progrese semnificative în ele. Pentru alții, va fi suficient să petreacă zile și nopți pe Internet, să navigheze pe site-uri, forumuri și rețele sociale.

În orice caz, săptămâna aceasta veți obține noi impresii, extrem de vii. Între timp, riscați să vă lăsați atât de purtați de ele, încât veți uita aproape complet de rezolvarea problemelor economice. Încercați să vă odihniți cât mai mult în weekend, deoarece aveți mare nevoie!

VĂRSĂTOR

Nativii Vărsător vor avea poftă crescută de aventură și fapte riscante în această săptămână. Adrenalina va fi la maxim, veți dori să practicați sporturi extreme. În acest moment, acei dintre voi care sunt predispuși la jocuri de noroc ar trebui să fiți deosebit de atenți.

Evitați cluburile cu jocuri de noroc, nu jucați în cazinouri online! Probabilitatea de a pierde toți banii este deosebit de mare în prima jumătate a săptămânii. Veți simți și o creștere a dorințelor sexuale. Pentru nativii singuri, această săptămână îi poate încuraja să caute relații sexuale ocazionale.

Nu va fi nimic rău în acest sens dacă nu veți uita de respectarea regulilor de siguranță. În această perioadă, chiar și o poveste de dragoste la birou este probabilă. Va fi posibil să începeți o relație de amor cu o persoană din anturajul vostru profesional.

PEȘTI

Pentru nativii Pești, în această săptămână principalele evenimente se vor învârti în jurul parteneriatelor. Dacă aveți relații de afaceri, atunci interacțiunea cu străinii va fi cea mai eficientă. Dificultățile vor fi posibile însă în relațiile conjugale.

Dacă trebuie să plecați într-o excursie turistică cu partenerul vostru, atunci una dintre rudele voastre va putea împiedica acest lucru. Poate că totul se va întâmpla involuntar, ca urmare a unei combinații de circumstanțe. De exemplu, cineva apropiat se îmbolnăvește și are nevoie de îngrijirea voastră.

Situații similare vor fi probabile atunci când locuiți împreună cu părinții. Oricum, până în weekend toate problemele vor fi rezolvate și atunci veți putea pleca împreună cu cine doriți într-o călătorie plăcută în care vă veți simți excelent.

DISTRIBUIE