luni, 25 septembrie 2023
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 23 – 29 ianuarie 2023. Schimbări pozitive pentru multe semne zodiacale

Scris de: Mircea Iordache , înv Evenimente - luni, 23 ianuarie 2023 Etichete: , ,

Săptămâna aceasta, din 23 până în 29 ianuarie 2023, Soarele va fi în Vărsător, iar Mercur va intra în Pești din Capricorn. Venus va intra în Taur, în timp ce Marte va rămâne retrograd în Berbec. Jupiter se va îndrepta spre Vărsător, în timp ce Saturn va continuă să fie retrograd în Capricorn pentru a-și finaliza călătoria din ultimele luni.

Horoscop Berbec

Nativii Berbec se pot aștepta la un mare succes profesional săptămâna aceasta. Pregătiți-vă să primiți vești bune legate de muncă și de perspectivele voastre în carieră, vești care vă vor aduce un zâmbet larg! Relațiile voastre personale vor fi pline de fericire și de sprijin reciproc. Din punct de vedere financiar, va fi posibil să aveți câteva cheltuieli mici, dar nu va fi planificat nimic major pentru această săptămână.

Horoscop Taur

Pentru nativii Taur, săptămâna aceasta va fi o perioadă minunată pentru relația lor sentimentală. Veți vedea evoluții pozitive în relația voastră existentă sau veți putea întâlni acea persoană specială care v-ar putea schimba cursul vieții pentru cei singuri. Din punct de vedere financiar, săptămâna va fi obișnuită. Din punct de vedere profesional, veți putea întâmpina câteva obstacole minore, așa că rămâneți atenți și folosiți-vă abilitățile de negociere!

Horoscop Gemeni

Climatul amoros va fi într-o formă bună în această săptămână pentru nativii Gemeni. Veți arăta mai atractivi și mai tineri! Multe activități legate de finanțe vor fi deosebit de favorizate în această săptămână, inclusiv comerțul și călătoriile. Impactul lui Uranus va avea ca rezultat o schimbare care, la început, va părea destul de negativă. Rămâneți totuși încrezători! În final, veți descoperi cât de profitabilă va fi această evoluție și nu veți putea decât să vă felicitați pentru turnura luată de evenimente.

- Continuarea după publicitate -

Horoscop Rac

Impactul lui Venus va fi pozitiv în această săptămână pentru majoritatea nativilor Rac, deoarece vor descoperi o nouă intensitate a iubirii cu partenerul lor. Va exista un moment excelent în această perioadă pentru a efectua o tranzacție financiară majoră sau pentru a rezolva o problemă financiară dificilă. La serviciu va trebui să fiți riguroși în a vă finaliza sarcinile.

Schimbări foarte favorabile vor avea loc în mediul vostru familial. Mulți dintre voi veți decide să vă schimbați reședința cu una mai spațioasă.

Horoscop Leu

- Continuarea după publicitate -

Pentru nativii Leu, săptămâna aceasta va fi excelentă pe plan financiar. Veți putea face investiții înțelepte care vor da roade cât de curând. În această săptămână veți obține fie o îmbunătățire, fie noi perspective în viața profesională, cu condiția, însă, de a accepta schimbări sau o anumită mobilitate în activitățile desfășurate. În familie veți observa efectele pozitive ale toleranței de care ați dat dovadă în ultimul timp. Continuați pe acest drum și veți gusta cele mai profunde bucurii!

Horoscop Fecioară

Săptămâna aceasta, nativii Fecioară se vor putea aștepta la o îmbunătățire evidentă a perspectivelor lor de carieră. Veți putea primi vești pozitive legate de munca și obiectivele voastre profesionale. Din punct de vedere financiar, vă veți putea gestiona mai bine veniturile în această săptămână. Cât despre viața voastră  amoroasă, aceasta va fi în general plăcută dar fără surprize sau schimbări majore care nu vor exista în această săptămână.

Horoscop Balanță

Săptămâna aceasta influențele planetare vor pune accent pe continuitate în domeniul conjugal al nativilor Balanță. Viața de cuplu, așadar, nu va trebui să vă pună probleme speciale. Saturn în această perioadă vă va oferi un noroc sporit în toate tranzacțiile financiare. În familie veți dori să aduceți armonie în casa voastră și chiar veți reuși. În sfârșit, acum vă veți putea ajuta concret copiii să devină mai liberi și mai independenți.

- Continuarea după publicitate -

Horoscop Scorpion

Nativii Scorpion își vor dori o relație conjugală mai profundă în această săptămână decât înainte sau se vor bucura de anumite provocări pentru a își îmbunătăți relația existentă. Veți putea să cheltuiți bani pe nimicuri și apoi să vă simțiți vinovați. Nu vă faceți griji prea mari: atât timp cât rămâneți în limite rezonabile, nu este nimic catastrofal! În plus, Marte vă poate aduce avantaje profesionale enorme.

Horoscop Săgetător

- Continuarea după publicitate -

Nativii Săgetător vor avea o săptămână excelentă în dragoste, datorită aspectului armonios al lui Venus. Această planetă vă va trezi senzualitatea și vă va ajuta să stabiliți sau să restabiliți dialogul cu soțul sau partenerul. Nu veți avea probleme financiare deosebite în această săptămână. La serviciu, noile responsabilități vor fi foarte productive și le veți îndeplini cu ușurință. Atmosfera în familie va fi foarte plăcută și relaxantă.

Horoscop Capricorn

În această săptămână, Venus va fi benefică pentru nativii Capricorn care au o relație. Aceasta va fi o perioadă favorabilă ca să vă apropiați de soțul sau partenerul vostru și să uitați de micile disensiuni. Jupiter vă va încuraja să economisiți bani. Continuați pe această cale! La locul de muncă veți viza în principal eficiența activităților voastre. Climatul de familie va fi excelent. Străduiți-vă să înțelegeți și să răspundeți aspirațiilor partenerului și copiilor, dacă aveți!

- Continuarea după publicitate -

Horoscop Vărsător

Nativilor Vărsător, Venus le va inspira toleranță în viața de cuplu. Partenerul sau soțul vostru are obiceiuri ciudate? Priviți ciudățeniile sale ca pe niște chestii amuzante! Din punct de vedere financiar, săptămâna va fi favorabilă în direcția economiei. La serviciu, va trebui să vă structurați proiectele fără întârziere. Acasă veți exercita o autoritate incontestabilă dar veți evita cu pricepere capcana dictaturii. Îi veți încuraja pe cei dragi și veți fi mereu gata să-i susțineți.

Horoscop Pești

Succesul material se va număra printre cadourile pe care Marte le va oferi nativilor Peștiîn această săptămână. Veți finaliza o afacere financiară excelentă sau veți beneficia de un flux de numerar complet neașteptat. La muncă va trebui să mulțumiți celor care lucrează pentru voi; aceasta va fi o condiție esențială pentru succesul vostru. În familie, legăturile profunde și solide care vă unesc cu cei dragi se vor întări.

Una peste alta, se pare că această săptămână vă aduce vești bune și progres în direcția obiectivelor voastre profesionale, pentru multe semne zodiacale. Din punct de vedere financiar, vă puteți aștepta la o perioadă stabilă, cu unele cheltuieli minore. Cât despre dragoste și relații, acestea vor rămâne plăcute, fără surprize sau schimbări majore. Cu aceste informații deja știute, profitați la maximum de această nouă săptămână!

DISTRIBUIE