joi, 8 iunie 2023
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 4-10 iulie 2022. Perioadă favorabilă călătoriilor și noilor relații de prietenie

Scris de: Mircea Iordache , înv Articole corelate Cultură Informații utile - sâmbătă, 2 iulie 2022 Etichete: ,

Săptămâna aceasta va fi propice comunicării deschise și susținerii propriilor opinii. Veți fi mai predispuși la a monopoliza conversațiile, dar veți păstra capacitatea de a asculta și părerile altora. Prin urmare, orice discuții care pot apărea în această săptămână vor fi foarte constructive.

Aceasta este o perioadă excelentă pentru a vă exprima deschis planurile și ideile. Călătoriile scurte vor avea succes, mai ales în prima jumătate a săptămânii. Veți putea să vă simțiți mai încrezători în această perioadă, chiar și cei mai puțin curajoși și mai retrași.

În relațiile personale, nu toate vor merge atât de bine. Acum s-ar putea să deveniți mai pretențioși față de partenerul vostru, ceea ce poate pregăti scena pentru o anumită tensiune în relația voastră sentimentală. Acest lucru poate deveni foarte vizibil la mijlocul acestei săptămâni.

Încercați să decideți mai întâi care sunt adevăratele motive ale nemulțumirilor voastre. Este nevoie ca mai întâi să vă înțelegeți pe voi înșivă și abia apoi să aveți pretenții de la partenerul vostru. Săptămâna aceasta este potrivită mai mult pentru a începe o relație de prietenie, decât pentru a înfiripa o relație amoroasă.

BERBEC

Săptămâna aceasta va aduce nativilor Berbec oportunități grozave pentru flirt și noi cunoștințe. Totuși, acum nu ar trebui să vă bazați prea mult pe o continuare serioasă a unei astfel de relații și nici nu este recomandat să vă implicați într-un flirt dacă sunteți deja într-o relație.

Acest lucru vă poate afecta negativ relația actuală, poate provoca gelozie din partea partenerului care, în cele din urmă, va avea un efect negativ asupra stabilității relației. Săptămâna aceasta este o perioadă bună de petrecut cu copiii.

Acum ar trebui să le acordați mai multă atenție. Găsiți-vă și timp pentru activități creative, faceți o excursie plăcută sau vizitați un muzeu, mergeți la teatru sau la cinema! Atenție! Nu permiteți rudelor să se amestece în viața voastră personală.

TAUR

Configurația planetelor în această săptămână sugerează că nativii Taur au o perioadă perfectă pentru a rezolva orice probleme legate de casă, familie, cumpărături sau orice fel de tranzacții imobiliare.

Acesta este un moment bun pentru a cumpăra ceva pentru casă sau pentru a vă face locuința mai confortabilă. Puteți îmbunătăți relațiile cu rudele, este posibil să primiți cadouri de la membrii familiei voastre.

La locul de muncă, în această săptămână, este important să evitați agitația. Ocoliți bârfele, deoarece vă pot submina încrederea ce v-o acordă colegii voștri. În problemele cotidiene, încercați să nu vă concentrați pe fleacuri!

GEMENI

Nativii Gemeni vor simți un val de energie și vitalitate în această săptămână. Acest lucru se va manifesta prin faptul că veți deveni mai activi în comunicarea și interacțiunea cu oamenii din jurul vostru.

În această perioadă sunt posibile călătorii scurte, dintre care majoritatea vor avea succes. Totuși, nu este recomandat să vă relaxați și să vă distrați prea mult. În caz contrar, riscați să cheltuiți mai mulți bani decât ați planificat.

Este mai bine acum să vă focusați pe un hobby sau să vă aprofundați cunoștințele profesionale, să vă lărgiți orizonturile cunoașterii. Nu uitați să aveți grijă de familia voastră! E posibil ca una dintre rude să aibă nevoie acum de sprijinul vostru.

RAC

În această săptămână, nativii Rac vor putea rezolva cu succes orice problemă financiară, mai ales dacă își ascultă mai des propria intuiție. Acum ar trebui să luați decizii independente în orice domeniu, dar nu ar trebui să fie spontane, ci deliberate.

Este indicat să reflectați asupra strategiei de comportament în compania celorlalți. Orice discuție trebuie abordată într-un mod cât mai liniștit și calm. Nu este de dorit să se rezolve problemele de familie în această perioadă.

Nu sunt excluse neînțelegeri între ceilalți membri ai familiei voastre. Nu este recomandat să interveniți în astfel de cazuri, deoarece puteți crea tensiuni suplimentare în relațiile cu rudele apropiate.

LEU

În această săptămână, nativii Leu vor dori să aibă experiențe noi. Sentimentul de libertate interioară va fi deosebit de important. Este posibil ca pe neașteptate, pentru alții, și poate chiar și pentru voi, să vă hotărâți să luați un tren sau un avion și să plecați într-o excursie.

Această săptămână este perfectă pentru nativii care nu au obligațiile inerente față de familiile și copiii lor. Rolul și importanța prietenilor în viața voastră este în creștere. Cu siguranță veți primi o invitație pentru a participa la o petrecere amicală.

Nu ratați nicio șansă de a vă distra! Este, de asemenea, un moment bun pentru distracție și activități sportive. În această perioadă vă puteți înscrie la o sală de sport sau vă puteți abona la un club de fitness.

FECIOARĂ

Locația planetelor din această săptămână sugerează că majoritatea obiectivelor stabilite pentru nativii Fecioară vor trebui atinse pe cont propriu, fără a vă baza pe ajutorul altcuiva.

Această abordare va fi cea mai eficientă în aceste zile. De asemenea, trebuie să vă rezervați timp pentru a reflecta calm asupra obiectivelor voastre și pentru a vă stabili prioritățile. Acest lucru vă va ajuta să dezvoltați un plan de acțiune pe care îl veți urma în viitor.

În această săptămână nu este recomandat să rezolvați problemele financiare. Aceasta este și o perioadă improprie pentru începerea sau dezvoltarea relațiilor financiare și monetare cu organizațiile publice. Nu merită să investiți în ideile altcuiva, chiar dacă vi se par interesante.

BALANȚĂ

O căutare activă de noi cunoștințe și dorința de dezvoltare personală va fi caracteristică nativilor Balanță în această săptămână. Prietenii și oamenii cu gânduri asemănătoare vă vor sprijini în acest sens.

Comunicarea cu ceilalți poate deveni doar un stimulent pentru a vă dezvolta și extinde ideile despre lume. Săptămâna aceasta va fi, de asemenea, destul de favorabilă pentru a performa într-un grup de oameni care au aceleași idei, precum și pentru a participa la călătorii colective.

În aceste zile, dificultăți în atingerea obiectivelor actuale nu sunt excluse, totuși, cel mai probabil, problemele vor fi doar exagerate. Nu trebuie să cedați pesimismului. Dacă nu simțiți nivelul adecvat de încredere în voi, apelați la sfatul prietenilor. Acest lucru vă va ajuta să vă atingeți obiectivele mai repede.

SCORPION

În această săptămână, nativii Scorpion vor observa că devin mai îndrăzneți și mai hotărâți. Pentru a vă atinge obiectivele, veți fi dispuși să munciți mai mult și, de asemenea, să vă asumați riscuri mai mari.

Astrele spun că acțiunile deliberate sau pur și simplu îndrăznețe vă vor aduce beneficii, dar riscurile nejustificate sau excesiv de mari pot să nu aibă efectul dorit. Acum puteți cădea cu ușurință sub influența unor persoane rău intenționate.

În acest sens, fiți mai atenți la orice propuneri noi, precum și la persoanele care vor intra în viața voastră în această săptămână. Nu aveți imediat încredere în toată lumea. De asemenea, această perioadă nu este cea mai bună pentru a interacționa cu persoane străine.

SĂGETĂTOR

Poziția planetelor sugerează că în această săptămână nativii Săgetător vor manifesta un mare interes pentru orice informație care are legătură cu construirea corectă a relațiilor cu persoanele de sex opus.

Informațiile primite vă vor ajuta să vă organizați mai armonios viața personală și să rezolvați problemele existente. Aspectele negative ale acestei săptămâni indică faptul că ar trebui să fiți atenți la manipularea dispozitivelor electrice și mecanice.

Dacă nu aveți obligații familiale, dar aveți o relație romantică permanentă, atunci acum puteți face progrese către legalizarea acestora. Acesta este un moment favorabil pentru a participa la o logodnă sau nuntă. Poate fi chiar a voastră!

CAPRICORN

Săptămâna aceasta este excelentă pentru nativii Capricorn, mai ales pentru cei care muncesc intensiv. Acum dispuneți de un plus de energie și, prin urmare, puteți avea o productivitate ridicată la locul de muncă.

Acum vă este ușor să faceți muncă suplimentară, dacă, desigur, este plătită corespunzător. Săptămâna aceasta poate fi, de asemenea, un moment bun pentru a începe să aveți grijă de sănătatea voastră.

Chiar dacă nimic nu vă deranjează acum, merită să treceți prin controale medicale și, eventual, să începeți un tratament preventiv. Nu este recomandat să inițiați noi relații de afaceri în această săptămână. De asemenea, nu este perioada cea mai de succes pentru rezolvarea problemelor oficiale sau formale.

VĂRSĂTOR

Relațiile romantice pot fi unele dintre subiectele principale ale acestei săptămâni pentru nativii Vărsător celibatari. Acum sunteți pregătiți pentru noi cunoștințe și, prin urmare, puteți avea destul succes pentru a începe o nouă aventură amoroasă.

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că este puțin probabil să fiți înflăcărați și pasionali. Cei aflați într-un cuplu trebuie să acordați mai multă atenție relației voastre existente. Planificați o cină romantică sau duceți persoana iubită la un eveniment social!

Amintiți-vă la cum a început relația voastră! Acest lucru vă va putea reînvia sentimentele și vă va elibera de sentimentul de rutină. Dacă aveți copii, faceți ceva drăguț pentru copilul vostru, astfel încât să rămână cu amintiri plăcute despre asta o lungă perioadă de timp!

PEȘTI

Configurația planetelor din această săptămână va fi favorabilă pentru treburi casnice, precum și a face mici reparații. Acum puteți aborda o astfel de muncă nu numai într-un mod mai responsabil, ci și mai interesat.

Acesta este, de asemenea, un moment grozav pentru a efectua o curățenie generală sau pentru rearanjarea mobilierului din locuință. În această săptămână, s-ar putea să simțiți o creștere a entuziasmului și spiritului de aventură. Ar trebui să vă abțineți să jucați jocuri de noroc.

Circumstanțele externe vă pot obliga să vă reconsiderați relația cu părinții, bunicii (mai ales dacă locuiți cu ei) în direcția îmbunătățirii acesteia. Principalul obiectiv este dragostea și grija față de ceilalți, dorința de a oferi încredere celor dragi.

DISTRIBUIE